Hesabım
    "Star Wars: The Rise of Skywalker"dan Yepyeni Karakter Posterleri!

    Star Wars: The Rise of Skywalker'dan posterler paylaşıldı.

    LucasFilm ve Disney'in ortak çalışması olan Star Wars üçlemesinin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker'dan karakter posterleri paylaşıldı. Bu posterlerle, kahramanlarımızın yeni tasarımlarına ve filmde son kez nasıl karşımıza çıkacaklarına göz atıyoruz.

    Star Wars evreninde bir dönemi daha kapatacak olan Star Wars: The Rise of Skywalker'ın konusu ise şöyle: Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    Star Wars: The Rise of Skywalker, The Force Awakens ve The Last Jedi'da sorulan sorunların yarım kalan cevaplarını tamamlamayı vaat ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda ana ekibimiz Daisy RidleyOscar Isaac ve John Boyega'nın yanı sıra  Domhnall GleesonMark HamillBillie LourdLupita Nyong'ORichard E. Grant, Keri Russell, Dominic MonaghanKelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee WilliamsAnthony Daniels gibi isimler bulunuyor. Ayrıca, ilk filmlerin yıldız oyuncusu olan, geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz değerli isim Carrie Fisher'ın daha önce çekilen sahneleri filme ekleniyor. Böylece Prenses Leia'nın hikayesinin tamamlanması planlanıyor. Yönetmen koltuğunda ise J.J. Abrams bulunuyor. 

    Star Wars evreni, başka filmlerle ve dizilerle devamlılığını sürdürecek. Son olarak hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğenilen The Mandalorian dizisi gösterime sunuldu. Ayrıca Rogue One'ın sevilen karakterlerinden Cassian Andor'u odağı yapan bir dizi ve Ewan McGregor'lu Obi Wan Kenobi'nin hikayesini konu edinecek olan bir dizi için daha çalışmalara başlandı.

    Star Wars: The Rise of Skywalker, 20 Aralık'ta tüm dünyadaki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top