Hesabım
    The Addams Family'den Karakter Afişleri Geldi!

    The Addams Family'nin meşhur karakterlerinden posterler!

    Animasyon olarak yeniden beyaz perdeye aktarılan meşhur ailemiz The Addams Family'den karakter posterleri paylaşıldı! Afişlerde, çekirdek ailemizin esas üyeleri Oscar Isaac'in seslendirdiği Gomez, Charlize Theron'ın seslendirdiği Morticia, Chloe Grace Moretz'in sesiyle hayat verdiği Wednesday ve Finn Wolfhard'ın sesiyle izleyeceğimiz Pugsley Addams'ı yakından tanıyoruz.

    Gotik imajları ve kesinlikle evde denenmemesi gereken gündelik yaşamlarına karşın garip bir şekilde sıcak bir aile tablosu çizen The Addams Family, bu kez animasyon olarak karşımıza çıkacak. Filmin konusu ise şöyle: Kocasına ve çocuklarına kendini adamış bir kadın olan Morticia, ailesini bir arada tutan soluk tutkaldır. Güler yüzlü, kötücül ve tutkulu bir şekilde karısına aşık olan aile babası Gomez, her zaman girişimci ruhunu korumaktadır. Ailenin çocukları da oldukça şahsına münhasır bireylerdir. Uzun örgüleri ve iğneleyici mizahı ile zeki genç kız Wednesday ve bulabileceği en büyük tehdit ve tehlikelerin peşinden koşan 10 yaşındaki Pugsley. Ancak evin bireyleri bunlarla sınırlı değildir. Ailenin çılgını Fester iyi huylu, neşeli ve her şekilde kargaşaya yol açabilirken, Büyükanne ise yarasalar ve kafatasları gibi şekiller vererek pişirdiği şekerli kurabiyeleri seven torunlarına tapar. Aile yaklaşan kutlamaları için hazırlıkların ortasındayken, Margaux Needler ortaya çıkar. Margaux Needler sevilen bir reality-show programının kraliçesidir ve banliyö tipi pastel mükemmelliğe kendini adamıştır. Bu iki farklı cephenin karşılaşması nasıl sonuçlanacaktır?...

    Yurt dışında açılışını 30 milyon doların üzerinde bir gişe hasılatıyla yapan Addams Family'nin devam filminin geleceği resmi olarak duyurulmuştu. Her ne kadar eleştirmenler tarafından çok iyi tepkiler almasa da, izleyicilerin gözdesi olan animasyon türündeki uyarlama film Addams Ailesi'nin seslendirme kadrosunda  Charlize Theron, Oscar Isaac, Chloë Grace MoretzFinn WolfhardNick KrollBette MidlerAllison Janney gibi yıldız isimler bulunuyor. 

    Addams ailesini bir kez daha yeni filmleri The Addams Family ile birlikte 6 Aralık tarihinde sinemalarda izleme şansı yakalayacağız.

    Gomez Addams

    Morticia Addams

    Wednesday Addams

    Pugsley Addams

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top