Hesabım
    To All the Boys: P.S. I Still Love You'dan İlk Görseller!

    Romantik film sevenlerin heyecanla beklediği filmden ilk görseller geldi..

    Jenny Han'ın üçlü kitap serisinden Netflix'in uyarladığı ve ilkinin 2018 yılında To All the Boys I've Loved Before adıyla yayınlandığı To All the Boys: P.S. I Still Love You filmi 12 Şubat 2020 tarihinde yayında olacak. Lara Jean Covey and Peter Kavinsky adlı iki karakterin romantik macerasının anlatıldığı filmde bu kez, gerçek bir ilişki söz konusu. Serinin ikinci filminde daha da romantik anlar izleyicileri bekliyor.

    İlk filmde, Lara'nın kardeşi, kendisinin erkeklere yazdığı gizli mektupları bulmuş ve onları sahiplerine postalamıştı. Bu mektuplardan birine cevap veren Peter'la sahte bir ilişkiye başlayan Lara, eski kişiliğinde değildir, Peter ise mektupların kendisine geldiğinden pek emin değildir. Bu flörtleşme ilk filmde bir neticeye ulaşmamıştı ama bu kez ikili arasında gerçek bir ilişki yaşanacak. Tabii John devreye girene kadar...

    Filmin yönetmen koltuğunda oturan Michael Fimograni; "Jenny, odasında yalnız başına bir hayat süren Lara Jean karakteriyle, romantik kitaplar okuyan ve aşık olmanın ne anlama geldiğini hayal eden bir insan çizdi. Bu aşkı elde etmenin ve şimdi bununla ilgilenmenin ne anlama geldiğini de düşünerek hikayeyi bir üçlemeye dönüştürdü." açıklamasında bulundu. 

    Filmin oyuncu kadrosunda, Lana CondorNoah Centineo ve Jordan Fisher öne çıkan isimler. Yayın tarihi 12 Şubat 2020 olan üçlemenin son filminin de 2021 yılına hazır olması bekleniyor. Filmden ilk görseller ise Entertainment tarafından paylaşıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top