Hesabım
    "Star Wars: The Rise of Skywalker" Galasında Neler Oldu?

    Star Wars: The Rise of Skywalker, izleyicileriyle buluşmaya hazır.

    Star Wars: The Rise of Skywalker ile yeni nesil üçlemenin sonuna geliniyor ve Skywalker efsanesi bitiriliyor. Geçtiğimiz akşam, filmin galası gerçekleştirildi ve hem hayranlar, hem de ünlüler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Los Angeles'taki Dolby Theatre'da gerçekleştirilen prömiyerde kaybedilen Star Wars emekçileri de anıldı. Bu isimler arasında başta Prenses Leia'ya hayat veren Carrie Fisher olmak üzere Chewbacca'yı canlandıran Peter Mayhew ve R2D2'ya hayat veren Kenny Baker bulunuyordu.

    Star Wars: The Rise of Skywalker ile dokuz filmlik Skywalker hikayesinin sonuna gelindiği resmilik kazanmış oldu. Filmin galası sırasında, LucasFilm'in başında bulunan ve yakın zamanda emekli olabileceği düşünülen Kathleen Kennedy şu sözleri sarf ederek konukları ağırladı: "Yeni karakterlerin yeşerdiğini gördüğümüz bu yolculuğun bir parçası olduğum için çok mutluyum. Ama aynı zamanda Carrie Fisher, Peter Mayhew ve Kenny Baker'a veda etmek zorunda olduğumuz için acı tatlı bir haldeyim." Kennedy, üç sanatçının karakterlerinin de The Rise of Skywalker'da varlığını sürdürdüğünü ifade etti. Özellikle Carrie Fisher'ın eski ve daha önce kullanılmamış olan sahnelerinin The Rise of Skywalker'da kullanıldığı biliniyor.

    Ayrıca Kennedy, George Lucas'a karşı olan minnetini de dile getirdi: "O olmasaydı burada olamazdık." Ardından mikrofonu J.J. Abrams alarak "O olmasaydı böyle bir çocukluğa sahip olamazdım. Onun yarattığı galakside çalışmak bir ayrıcalıktır." sözlerini sarf etti. Abrams, anksiyetesinin olduğunu ve kalabalığın ona çok korkutucu geldiğini kalabalıktan gizlemedi.

    Önümüzdeki Cuma günü vizyona girecek olan Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi filminin konusu ise şöyle: Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir... İlk izleyicilerinin beğenisini toplamaya başlayan film, Rey hakkındaki sırları ortaya dökmeyi amaçlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top