Hesabım
    Marvel Sinematik Evreni'nin En Az Sevilen Karakterleri

    Bu karakterlerden kimse hoşlanmadı...

    Marvel Sinematik Evreni'nde bir dönemi geride bıraktık. Ancak bu, yapılan her hatayı unutacağımız anlamına gelmiyor. Çizgi romanlardaki efsane karakterin içinin, sırf ana karakterler daha iyi görünsün diye bomboş hale getirilmesi, hikayeye ayak uydurmaları için kişiliklerinin değiştirilmesi hiç de hoş değil. Tabii ki Marvel'ın tek filme onlarca karakteri sığdırma girişiminde sık sık bulunduğunu biliyoruz. Bu nedenle de her karaktere ayrılan zaman gittikçe azalıyor. Ancak herkese birer dakika tanımaktansa, daha az karaktere 10 dakika tanınması hem hayranları tatmin edebilirdi, hem de oyuncuların kariyerlerinde iyi bir imkan yaratabilirdi. İşte şimdi hep birlikte Marvel filmlerinde yer alan ve bir türlü içimizin ısınamadığı karakterlere göz atıyoruz.

    Mandarin

    Marvel hayranları, Iron Man 3 filminde Mandarin karakterinin adeta harcandığını düşünüyor. Haklılar...

    Darcy Lewis

    Thor ve Thor: The Dark World filmlerinden hatırlayabileceğimiz Darcy Lewis, Jane Foster'ın stajyer çalışanıydı. Ancak Marvel hayranları onu hiç ama hiç kucaklamayı başaramadı.

    Odin

    Thor'un gerçek ve Loki'nin üvey babası Odin, her ne kadar iyi gösterilmeye çalışılsa da, pek bir faydası görülmemiştir. Thor'u sürgün eden Odin, Loki'ye yıllarca besleme muamelesi yapmıştır.

    Thunderbolt Ross

    Thunderbolt Ross, diğerlerini rahatsız etmekten başka ne yaptı? Şimdi bir de Black Widow'da izleyip rahatsız olacağız.

    Jane Foster

    Thor: Love and Thunder'da güç kazanmış olarak göreceğimiz Jane Foster, Marvel'da favori karakterlerden biri hiçbir zaman olmadı. 

    Pepper Potts

    Iron Man'in biricik aşkı Pepper Potts, çok zeki olabilir, güzel olabilir, ama bunlar sevilmesine yetmiyor. Tony ile Pepper daha fazla bir arada görülmeliyken, yönetmenler iki karakterin sahnelerini ayrı ayrı çekerek bütün kimyayı mahvediyor.

    Sharon Carter

    Shield ajanı Sharon Carter olayı başlı başına sorunlu. Steve Rogers ile aralarında yakınlaşma olduğunu biliyoruz. Ama aynı zamanda Sharon, Steve'in hayatında aşık olduğu tek kadın olan Peggy Carter'ın yeğeni. Bu durum otomatik olarak Sharon'ı gereksiz kalıbına sokuyor.

    Hank Pym

    Çizgi romanlarda Hank Pym, Avengers ekibinin kurucularından biri ve oldukça saygın biri. Ancak Ant Man filmlerinde Hank, kendi buluşlarının kimse tarafından keşfedilmesini istemeyen yaşlı ve huysuz bir adamdan başka bir şey değil.

    Quicksilver

    Eğer X-Men'deki Quicksilver ile Marvel'daki Quicksilver yarışsa, X-Men'deki kazanırdı. Senaristler, Quicksilver'ı evrenden çıkarırken, kendini feda ettiği bir sahne eklemiş bulundu. Ancak bu bile yaratılan karakterin boşluğunu dramatize edemedi.

    Flash Thompson

    İlk Spider-Man filmlerindeki Flash Thompson'a bakıyoruz, çizgi romanlardaki Flash Thompson'a bakıyoruz; sonra Spider-Man Homecoming ve Far From Home'daki Flash Thompson'a bakıyoruz. Bize ne sunmaya çalıştıklarını merak ediyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top