Hesabım
    Vin Diesel'lı "Bloodshot"tan Poster Geldi!

    Bloodshot: Durdurulamaz Güç'ten iki yeni poster paylaşıldı.

    Vin Diesel'ın başrolünde yer aldığı çizgi roman uyarlaması "Bloodshot: Durdurulamaz Güç"ten iki yeni poster paylaşıldı. Posterlerin birinde yalnızca Ray Garrison'ın dönüştürülmüş halini görürken, diğer posterde Eiza Gonzalez ve Sam Heughan'ın karakterlerine bir bakış atıyoruz.

    Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından biri olan Vin Diesel'ı Ray Garrison olarak izleyeceğimiz Bloodshot: Durdurulamaz Güç'ten iki yeni poster yayınlandı. Ayrıca filmin 13+ damgası aldığı resmi olarak açıklandı. Filmin posterlerinde "Geleceğe sahip olmak için geçmişe ihtiyacınız yoktur." ve "Süper kahraman olmak kanında var." cümlelerine yer verildiğini görüyoruz. 

    Bloodshot'ın konusu ise şöyle: Bloodshot filminde Denizci olan Ray Garrison isimli bir adam ve karısı öldürülür. Bunun ardından bir grup varlıklarını gizleyen bilim adamı Ray Garrison'ı nanoteknoloji yardımıyla hayata geri döndürür. Ray bundan sonra kendi gibi olan süper askerlerle çalışacaktır. Bu sırada ise geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyordur. Ama hafızası geri gelmeye ve karısı ile kendisini kimin öldürdüğünü hatırlamaya başladığında her şeyi yok etmek için mücadele vermeye başlayacaktır. Garrison, yavaş yavaş bu cinayetin ardındaki komployu ortaya çıkaracaktır.

    Filmin oyuncu kadrosunda Fast and Furious serisi, Guardians of The Galaxy serisi,  Riddick serisi gibi yapımların yıldız oyuncusu Vin Diesel'ın yanı sıra Baby Driver, Hobbs & Shaw, Alita: Battle Angel gibi yapımlardan tanıdığımız Eiza Gonzalez; Memento, L.A. Confidential, Rover gibi yapımların başarılı oyuncusu Guy Pearce; Dead Man's Shoes, Fantastic Four, RocknRolla gibi yapımlardan tanıdığımız Toby KebbellJóhannes Haukur Jóhannesson, Outlander, Island At War, Young Alexander The Great gibi yapımlarda karşımıza çıkan Sam Heughan, Alita: Battle Angel, Welcome To Marwen, Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi yapımlardan tanıdığımız Eiza Gonzalez gibi isimler bulunuyor.

    Bloodshot: Durdurulamaz Güç'ün ülkemizdeki izleyicileriyle 13 Mart 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top