Hesabım
    "Black Widow"dan Super Bowl Fragmanı ve Karakter Posterleri!

    Black Widow'dan yeni detaylar!

    Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı Marvel Sinematik Evreni 4. evre filmi "Black Widow"dan karakter posterleri ve bir Super Bowl fragmanı yayınlandı. Vizyon tarihi için geri sayımı başlatılan Black Widow'un posterlerinde, Natasha Romanoff'un yanı sıra Yelena, Melina ve Red Guardian karakterlerine yakından bakıyoruz.

    Amerika'nın en popüler spor etkinliği Super Bowl'a özel olarak bu yılın en çok beklenen filmlerinin fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Black Widow fragmanı ise bunlardan biri.  Scarlett Johansson'ın muhtemelen son kez Natasha Romanoff olarak karşımıza çıktığı Black Widow'un konusu henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak fragmanlardan ve çizgi romanlardan elde ettiğimiz bilgilere göre, gizemli bir kötü kahraman olan Taskmaster, Black Widow'un yeni düşmanı olacak. Taskmaster'ın yeteneği, karşısında her kim olursa olsun hareketlerini ve güçlerini birebir kopyalayabilmesi. Bu durumda Black Widow'un karşısında oldukça güçlü bir kötü olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca ipuçlarına göre Taskmaster'ın bir vibranyum kalkanı olabilir. Black Widow filmi, Captain America: Civil War ile Avengers: Infinity War filmleri arasındaki zaman diliminde geçiyor. Bu durumda filmin alternatif zaman dilimine götüreceği dedikoduları yalanlanmış bulunuyor.

    Filmde, Thaddeus Ross, yani Thunderbolt Ross karakterini de izleme imkanı yakalayacağız. Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt,  gibi isimler yer alıyor. Ancak Taskmaster'a kimin hayat verdiği açıklanmadı. Scarlett Johansson'ın yaptığı açıklamaya göre çizgi romanlardaki orijin hikayeye birebir filme aktarılmadı. Onun yerine daha dramatik bir hikaye yaratıldı.

    Alternatif zaman diliminde yer alacağı dedikoduları dolanan bir diğer film de Doctor Strange In The Multiverse of Madness. Ancak dedikodular henüz yalanlanmadı ya da doğrulanmadı.

    Bu yıl Oscar Ödülleri'ne hem Jojo Rabbit ile hem de Marriage Story ile aday olan Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı Black Widow, 1 Mayıs 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top