Hesabım
    Margot Robbie ve Idris Elba'lı "The Suicide Squad" Setinden Kareler

    James Gunn yönetmenliğindeki The Suicide Squad çekimleri devam ediyor.

    James Gunn'ın yönetmenliğindeki "The Suicide Squad"ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz gün The Suicide Squad'ın setinden görseller paylaşıldı ve sosyal medyaya damgasını vurdu. Set karelerinde Harley Quinn'e bir kez daha hayat veren Margot RobbieIdris Elba ve John Cena bulunuyor.

    The Suicide Squad şimdilerde ikinci kez James Gunn imzasıyla çekiliyor. Warner Bros, David Ayer ile devam filmi anlaşması yapmak istememiş ve Disney'in kovduğu Guardians of The Galaxy yönetmenini işe alarak yoluna devam etmişti. Filmin setinden ilk kareler ise hayranlar tarafından paylaşıldı. Görsellerde özellikle Margot Robbie ilgileri üzerine çekiyor. Harley Quinn, geçtiğimiz hafta vizyona giren Birds of Prey'de baş kahraman olarak yer alıyor. James Gunn, Quinn'in Birds of Prey'deki stilini kullanmayarak karakteri siyah ve kırmızı renklerine büründürdüğü görülüyor. Bu renkler ve sarı saçlar, Harley Quinn'in çizgi romanlardaki imajını yansıtıyor.

    Çekimleri Panama'da yapılan The Suicide Squad'ın set karelerinde görüntülenen diğer isimler John Cena ve Idris Elba oluyor. Ancak ikisini de kostümleriyle görmüyoruz. Filmde Cena'nın Peacemaker karakterini canlandırdığı bilinirken, Elba konusunda bir ayrıntıya henüz yer verilmedi. Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie (Harley Quinn), başarılı oyuncu Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Kaptan Boomerang) ve yakışıklı oyuncu Joel Kinnaman, (Rick Flag) ilk filmin ardından yeniden The Suicide Squad'da rol almaya devam ediyor. David DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker, kadroya eklenen yeni isimler arasında bulunuyor.

    The Suicide Squad 6 Ağustos 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top