Hesabım
    "The Suicide Squad" Set Kareleri: Margot Robbie, Idris Elba...

    The Suicide Squad'dan yeni set kareleri geldi.

    James Gunn'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "The Suicide Squad"dan yeni set kareleri paylaşıldı. Just Jared'ın özel olarak yayınladığı fotoğraflarda, Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn'in yeni kostümünü, Idris Elba'nın gizli tutulan karakterini, David Dastmalchian'ın canlandırdığı Polka Dot Man'in görünümünü, Steve Agee'yi görüyoruz.

    Devam filmi, yeniden çekim ya da uyarlama ibarelerinden bağımsız olarak James Gunn imzasıyla çekilen The Suicide Squad'dan yeni set kareleri paylaşıldı. Daha önce yayınlanan kareler de göz önünde bulundurulursa, film boyunca Margot Robbie'li Harley Quinn karakterini çizgi romanlardaki tarzına uygun şekilde görme ihtimalimiz yüksek gibi görünüyor. Ayrıca karelerde, henüz açıklanmayan karakteriyle Idris Elba'nın sert görünümlü siyah kostümünü, CGI ile yaratılacak olan King Shark'ı canlandıran Steve Agee'yi, ve David Dastmalchian'ın hayat verdiği Polka Dot Man'i görüyoruz.

    Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie (Harley Quinn), başarılı oyuncu Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Kaptan Boomerang) ve yakışıklı oyuncu Joel Kinnaman, (Rick Flag) ilk filmin ardından yeniden The Suicide Squad'da rol almaya devam ediyor. Çekimleri Panama'da yapılan filmin kadrosuna David Dastmalchian, John CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker eklenen isimler arasında bulunuyor.

    The Suicide Squad 6 Ağustos 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top