Hesabım
    "Müstakbel Damat" Ekibi Kıbrıs Türküsü Seslendirmek İçin Stüdyoda!

    Müstakbel Damat ekibinden sürpriz şarkı!

    Vizyon tarihi için geri sayım başlatılan Müstakbel Damat'ın zengin kadrosu, bir Kıbrıs türküsü olan "Dillarga"yı seslendirmek üzere stüdyoya girdi! Bir aile komedisi olan Müstakbel Damat ekibinden Erdal Özyağcılar'ın şarkıyı seslendirmesi için oyuncu Ahu Sungur koç olarak eşlik etti. Erdal Özyağcılar, Ahu Sungur hakkında şu sözleri sarf etti: "Ahu’nun kulağının çok iyi olduğunu yakaladım ve durumdan faydalandım."

    Ekibin Dillarga türküsünü seslendirdiği klip henüz yayınlanmadı. Ama eğlenceli görüntüler paylaşıldı! Stüdyoda filmin oyuncularından  İlker Ayrık, Hande Soral ,Erdal Özyağcılar, Ayça Erturan, Nilgün Kasapbaşoğlu, Aykut Taşkın, Suat Sungur, Ahu Sungur ve Serdar Fırat yerini aldı. Ülkemiz televizyon ve sinemasının sevilen yüzlerinden biri olan başarılı oyuncu ve sunucu İlker Ayrık'ın başrolünde yer aldığı Müstakbel Damat'ın konusu ise şöyle: Müstakbel Damat, sevdiği kızı ailesinden istemek için yola koyulan bir damat adayının hikayesini konu ediyor. Sema ile Hasan evlenme planları yapan bir çiftir. Bunu için harekete geçen Hasan, Kıbrıslı bir ailenin kızı olan Sema'yı istemek için İstanbul''dan Kıbrıs'a doğru yola koyulur. Ancak damat adayı Hasan'ın Kıbrıs'a ayak basması, huzur dolu ada hayatının alt üst olmasına neden olur. Bu zamana kadar adada sakin bir yaşam süren aile, telaşlanınca ortalığını birbirine katan bir adam olan Hasan yüzünden birbirinden tuhaf durumlarla karşı karşıya kalır.

    Çakallarla Dans serisi, Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz YönleriSeksenlerKedi ÖzlediGeniş Aile gibi yapımların yıldız komedyeni İlker Ayrık'ın başrolünde yer aldığı Müstakbel Damat'ta Ayrık'ın karşısında  Biz Size DönerizBirleşen GönüllerYılanların ÖcüKüçük Kadınlar gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Hande Soral bulunuyor. Yabancı DamatElveda RumeliKaradağlarŞehnaz TangoZüğürt Ağa gibi yapımların tiyatrodan gelen usta oyuncusu Erdal Özyağcılar ise müstakbel damadın istemeye korkacağı kayınpeder olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kayınpederin de damat adayından çekmediği dert kalmıyor...

    Müstakbel Damat, 13 Mart 2020 tarihinden itibaren sinemalardaki izleyicilerini bekliyor olacak!

    Müstakbel Damat

    Erdal Özyağcılar

    Müstakbel Damat

    Hande Soral ve İlker Ayrık

    Müstakbel Damat

    Hande Soral ve İlker Ayrık

    Müstakbel Damat

    Müstakbel Damat ekibi

    Müstakbel Damat

    Nilgün Kasapbaşoğlu

    Müstakbel Damat

    Ayça Erturan

    Müstakbel Damat

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top