Hesabım
    Spike Lee'nin "Da 5 Bloods"ından Yeni Posterler Geldi!

    Da 5 Bloods izleyicileriyle buluşmak için hazır.

    Oscar ödüllü başarılı yönetmen Spike Lee'nin yeni filmi "Da 5 Bloods"tan iki yeni poster paylaşıldı. "Our Fight Is Not In Vietnam" (Bizim savaşımız Vietnam'da değil) sloganıyla politik göndermeler yapan posterlerin ait olduğu Da 5 Bloods, izleyicileriyle çok yakında Netflix'te buluşacak.

    Spike Lee'nin uzun süredir beklenen filmi Da 5 Bloods'ın gösterime girmesine çok az bir süre kaldı. Daha önce de siyasi, politik ve toplumsal mesajları filmlerine yayan Lee, Da 5 Bloods ile geleneğinden vazgeçmiyor ve daha da fazla bu konuların üstüne gidiyor. Da 5 Bloods, Vinetman Savaşı'nda büyük kayıplar veren dört Afrika kökenli Amerikalı gazinin masumiyetlerini bulmak için vahşi hayata geri dönüşlerini konu ediyor. Otis, Eddie, Paul ve Melvin Afrika kökenli Amerikalı gazidir. Vinetman Savaşı'nda manga komutanlarını kaybeden dört gazi, hem onun cesedini ve hem de gömülü bir hazineyi bulmak amacıyla Vietnam’a geri döner. Paul’un oğlunun da aralarına katıldığı bu serüvende ekip bir yandan karşılarına çıkan insanlar ve doğayla mücadele ederken bir yandan da Vietnam Savaşı’nın neden olduğu yıkımla yüzleşir.

    Da 5 Bloods'ta Vietnam'a dönen savaş gazilerinin savaşmayı, kendi hayatlarının değerini sorguladıklarına tanıklık edeceğiz. Siyahi gaziler hayatlarını Vietnam'da ne için öne sürdüklerini sorgulayacaklardır. George Floyd'un ölümü sonrasında Amerika'da çıkan büyük ayaklanmanın üzerine Da 5 Bloods, tam da dayanışmayı güçlendirip cesaret verecek olan film olabilir gibi görünüyor.

    Da 5 Bloods'ın oyuncu kadrosunda Vietnam'da hayatını kaybeden asker olarak göreceğimiz Chadwick Boseman'ın yanı sıra Delroy LindoNorm LewisIsiah Whitlock Jr.Jonathan MajorsClarke Peters, Melanie ThierryJean Reno gibi isimler bulunuyor. Film 12 Haziran'da Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top