Hesabım
    Matt Reeves'in The Batman'inde Joker Olabilecek 10 Oyuncu!

    The Batman'in Joker'i kim olabilir?

    Matt Reeves'in imzasını atacağı yeni DC filmi The Batman merakla bekleniyor. Filmin yıldız isimlerden oluşan harika bir kadrosu bulunuyor. Ama tabii kadronun iyi olması, filmin iyi olması için yeterli mi bilemiyoruz. Robert Pattinson'ı Bruce Wayne olarak göreceğimiz filmin kötüleri arasında Carmine Falcone, The Penguin, The Riddler ve Gil Colson bulunuyor. Bir eksik olduğunu söylediğinizi duyar gibiyiz. Joker!

    Matt Reeves'in Joker karakterine filmde yer verme olasılığı tabii ki bulunuyor. Her an bir sürpriz haber gelebilir. Ama bu karakteri kim canlandıracak? Heath Ledger ve Joaquin Phoenix'in efsanevi Oscar'lı performanslarından sonra bu rol kime giderse gitsin illa ki kıyaslamalara maruz kalınacaktır. Matt Reeves bu riski göze alır mı bilemiyoruz. Ama eğer ki The Batman'de bir Joker olacaksa, bu oyuncular arasında seçilebileceğini söylüyoruz. İşte Joker'ı canlandırabilecek genç oyuncular!

    Jack O'Connell

    Jack O'Connell'ın kariyerinde şiddet yanlısı birçok karakteri canlandırmışlığı bulunuyor. Eden Lake ve This Is England da bunlara dahil. Yeni nesil diyebileceğimiz oyuncu, Robert Pattinson'ın karşısında hiç de fena durmaz.

    Lakeith Stanfield

    Lakeith Stanfield, Sorry To Bother You, Knives Out, Uncut Gems gibi yapımlarla oyunculuğunu kanıtlamaya başladı. Ayrıca oyuncunun adı daha önce Joker ile geçmişti. Her ne kadar şakasına da olsa, fikir hiç fena değil...

    Jake Gyllenhaal

    Yıldız oyuncu Jake Gyllenhaal'un Nightcrawler hallerini unutamadık ve Joker rolünün oyuncuya fazlasıyla yakışacağını düşünüyoruz.

    Riz Ahmed

    En ummadık oyunculardan harika performanslar çıktığını biliyoruz. Riz Ahmed'in Venom'da canlandırdığı The Riot da bizlere bu izlenimi veriyor.

    Aubrey Plaza

    Aubrey Plaza'nın Legion'daki performansını hatırlayanlar, Joker rolüne hayır demeyecektir. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu olan Aubrey Plaza'yı bu rolde görmek isteriz.

    Dane DeHaan

    The Amazing Spider-Man'de Green Goblin olarak izlediğimiz Dane DeHaan'ın mimiklerinin tam olarak Joker'a uygun göründüğünü söyleyebiliriz.

    Will Poulter

    Şimdilerde Lord of The Rings dizisinin yıldızı olacak olmasıyla konuşulan Will Poulter, adeta Joker benzeri karakterleri canlandırmak için var olmuş gibi!

    Caleb Landry Jones

    Caleb Landry Jones'u izlerken içinden ne zaman bir psikopatın çıkacağını bekliyoruz...

    Iwan Rheon

    Game of Thrones'un Ramsay Bolton'ını unutmak ne mümkün. Gelmiş geçmiş en psikopat karakterlerden birinin hakkını veren Iwan Rheon tam nefret edilesi bir Joker çıkarabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top