Hesabım
    Filmlerde Olduğundan Çok Daha İyi Aktarılan Dizi Karakterleri

    Bu karakterleri hem filmlerde hem de dizilerde izledik. Pekiyi hangisi daha iyiydi?

    Çizgi roman karakterleri yıllardır oluşturulan küçük ekran ve beyaz perde evrenlerinde karşımıza çıkıyor. Hem de defalarda farklı oyuncular eşliğinde onları izliyoruz. Çok büyük bütçelerle yapılsalar da, yıldız oyuncuları karşımıza çıkarsalar da, bazen filmler dizilerden iyi olamıyor. İzleyicilerin odaklandığı esas konu, çizgi romanlardaki karakterlere uyup uymaması. Bu nedenle bazen düşük bütçelerle hayata geçirilen dizi kahramanları, filmlerdekinden daha iyi olabiliyor.

    İşte filmlere aktarıldıklarından çok daha iyi aktarılan dizi karakterleri!

    Ghost Rider

    Agents of Shield'da karşımıza çıkan Ghost Rider'ın Nicolas Cage'li filmlerdeki Ghost Rider'dan bin kat daha iyi olduğunu söylebiliriz.

    Deathstroke

    Arrow'un ilk sezonunda karşımıza çıkan Deathstroke, karakterin hakkını veriyordu. Arrow'un ilk 2 sezonunun izlemeye değer olduğunu hatırlayalım. Gelgelelim Justice League'de Joe Manganiello'nun canlandırdığı ve iki dakikalığına görülen Slade Wilson için aynısını söyleyemeyiz.

    Supergirl

    Supergirl'ü beyaz perdede esasen çok fazla görmedik. 1984 yılında yapılan bir Supergirl filmi bulunuyordu ve Helen Slater kötü efektlerle kötü hikayenin kurbanı olmuştu. Her ne kadar Supergirl dizisi harika olmasa da Melissa Benoist bu role oldukça yakışıyor.

    Constantine

    2005 yapımı Keanu Reeves başrollü Constantine filmi izlemeye değer bir yapımdı. Ama Reeves'in çizgi romanlardaki Constantine'e uyduğunu söylersek yalan olur. Vertigo çizgi roman hayranları Constantine dizisindeki karakterin çok daha iyi olduğunu düşünüyor.

    The Punisher

    Jon Bernthal adeta Punisher rolünü almak için doğmuş. 1989 yapımı Punisher'daki Dolph Lundgren'in performansını aklımızdan sildi bile.

    Lex Luthor

    Superman'in başlarda en yakın dostu, sonra da en büyük düşmanı olan Lex Luthor'ı küçük ekranda hatırlamak için biraz gerilere gidelim. Smallville'de Michael Rosenbaum'un Lex tiplemesi Jesse Eisenberg'den çok daha iyiydi.

    Daredevil

    Netflix'te yayınlanan Daredevil dizisi, karakterin derinliğini, acısını, karanlık tonunu son derece iyi aktarmıştı. Ama Ben Affleck'i Daredevil'a baktığımızda kırmızı lateks kostümlü sıradan bir adam görüyoruz.

    The Flash

    Aslına bakarsanız Flash'ı filmlerde kıyaslayabilecek kadar çok göremedik. Ezra Miller'ı gördüğümüz kısa süre için söyleyebiliriz ki maalesef sezonlardır gördüğümüz Grant Gustin'in performansı çok daha iyi.

    Blink

    X-Men: Geçmiş Günler Gelecek'teki Blink karakterinden aslında çok bir şikayetimiz yok. Ama The Gifted dizisinde Jamie Chung'ın performansına bakarsak daha iyisi yapılabiliyormuş dedik...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top