Hesabım
    Millie Bobby Brown ve Henry Cavill'lı "Enola Holmes"tan İlk Görseller!

    Enola Holmes'tan ilk kareler paylaşıldı.

    Millie Bobby Brown'ın yıldızı olacağı Enola Holmes filminde yeni fotoğraflar resmi olarak paylaşıldı. Görsellerde Enola'nın yanı sıra Sherlock Holmes'ü ve Mycroft'u da görüyoruz. Ayrıca şimdilerde Netflix'in Sherlock Holmes serisinin yazarı ve karakterlerin yaratıcısı olan Arthur Conan Doyle'un hakları ile verdiği bir mücadele olduğu gündemde bulunuyor.

    Yönetmenliğini Fleabag, Killing Eve, The Hour gibi önemli yapımlarla tanınan Harry Bradbeer'ın üstlendiği Enola Holmes'ün uyarlandığı kitaplarda Enola'nın annesinin kaybolduğu biliniyor. Bu durumda Enola onu yok sayan ağabeyleri Sherlock ile Mycroft'tan yardım ister. Sherlock ve Mycroft bu olayı çözerken Enola'yı uzaktaki yatılı bir okula gönderme kararı alırlar. Ancak Enola oradan kaçacaktır. İlk gideceği yer de Sherlock Holmes ile birlikte çeşitli vakalarda çalışan dedektif Lestrade olacaktır. Olaya dahil olmak isteyen Enola, Sherlock ile tam bir saklambaç oynamaya kalkışacaktır. Serinin her bir devam kitabında Enola Holmes yeni bir ortadan kaybolma vakası üzerinde çalışmalarını sürdürür ve Sherlock'un izinden gider.

    Geçtiğimiz günlerde Netflix'in Arthur Conan Doyle eser haklarını elinde bulunduran şirket tarafından dava edildiği ortaya çıkmıştı. Nedeni ise Enola Holmes'ün yanlış bir şekilde filme aktarılması oldu. Arthur Conan Doyle'un 56 Sherlock Holmes ve Enola Holmes hikayesinin olduğu biliniyor. Ancak karakter, Nancy Springer'ın The Enola Holmes Mysteries'inden uyarlandı. Bu seri, 2006 ile 2010 yılları arasında yayınlanmıştı. Daha önce de 2015 yılında Ian McKellen'ın başrolünde olduğu Mr. Holmes filminde benzer bir sorun yaşanmıştı.

    Brown'un yanı sıra Henry Cavill, Sam Claflin, Helena Bonham CarterFiona Shaw gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran Enola Holmes'ün önümüzdeki Eylül ayı içerisinde Netflix'te izleyici karşısına çıkacağı biliniyor.

    Enola Holmes

    Henry CavillSam Claflin ve Millie Bobby Brown

    Enola Holmes

    Millie Bobby Brown

    Enola Holmes

    Millie Bobby Brown

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top