Hesabım
    "Babysitter" Devam Filminden İlk Görseller Geldi!

    Babysitter, kaldığı yerden devam ediyor.

    Babysitter devam filmi "The Babysitter: Killer Queen"den yeni görseller paylaşıldı. Ayrıca filmim Netflix'teki gösterim tarihi resmi olarak açıklandı. İlk filmi 2017'de gösterime sunulan The Babysitter: Killer Queen'e ilk filmden birçok isim geri dönüş yapmış gibi görünüyor. -Dikkat, Babysitter (2017) spoiler'ı içerir-

    Netflix orijinal yapımı Babysitter'ın devam halkası sonunda ortaya çıktı. The Babysitter: Killer Queen'in 10 Eylül tarihinde tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşacağı resmi olarak açıklandı. Yıldızı parlayan başarılı oyuncu Samara Weaving'i bir kez daha Babysitter olarak izleyeceğiz. Bella Thorne, Andrew BachelorHana Mae Lee ve Robbie Amell ise satanist grubun üyeleri olarak yeniden karşımıza çıkacak. Birçok karakterin ilk Babysitter filminde öldürüldüğü biliniyor. Ama Netflix, çoğu karakterin geri dönüşünü resmi olarak açıklamış ve herkesi şaşırtmıştı. Özellikle de Thorne, Amell ve Lee'nin karakterlerinin öldükleri farz edilmişti. Görsellerde ise son derece canlı görünüyorlar.

    The Babysitter: Killer Queen'in konusu ise şöyle: Cole’un bebek bakıcısı Bee’nin şeytani ritüelinden kurtulmayı başarmasının üzerinden iki yıl geçmiştir. Artık lise öğrencisi olan Cole, geçmişi ardından bırakıp okuluna odaklanmaya çalışır. Ancak geçmişindeki düşmanlar beklenmedik bir şekilde geri döndüğünde Cole bir kez daha kötülüğün gücünü yenmek için mücadele eder. Film, 10 Eylül 2020 tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

    The Babysitter: Killer Queen

    The Babysitter: Killer Queen

    The Babysitter: Killer Queen

    The Babysitter: Killer Queen

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top