Hesabım
    Sofia Coppola İmzalı "On The Rocks"tan Görseller Geldi!

    Bill Murray ve Rashida Jones'lu On The Rocks'tan görseller paylaşıldı.

    Ödüllü yönetmen Sofia Coppola'nın merakla beklenen yeni filmi "On The Rocks"tan görseller paylaşıldı. Görsellerde, filmde baba ve kızını canlandıran Bill Murray ve Rashida Jones'u bir arada görüyoruz. Ayrıca Sofia Coppola, On The Rocks hakkında Entertaintment Weekly'ye bir röportaj vererek hem yeni filminden, hem de Bill Murray ve Lost In Translation'dan bahsetti.

    The Beguiled, The Virgin Suicides, Marie Antoinette gibi yapımların başarılı yönetmeni Sofia Coppola, On The Rocks hakkında Entertainment Weekly'ye konuşarak şu sözleri sarf etti: "Bill ile yeniden film çekeceğimi düşünmezdim. Çünkü insanların ona ve Lost In Translation'a çok bağlılar. Öyle bir şeyi yeniden yaratamazdım. Bu nedenle buna hiç dokunmak istemedim. Ama bunca zaman geçti ve onunla birlikte çalışmayı, onu filmimde görmeyi sevmiştim. Daha önce hayatının hiçbir kısmında onu hiç kibar bir playboy baba olarak görmemiştik. Bunu aşmam gerekiyordu. Çünkü artık farklı bir aşamadayız."

    On The Rocks filmi genç bir anne olan Rashida Jones'un canlandırdığı Laura'nın, Bill Murray'nin canlandıracağı playboy babası Felix ile iletişime geçmesini anlatıyor. Baba kızın New York'taki maceralarına odaklanacak olan filmin komedi türünde olması bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Murray ve Jones'un yanı sıra Marlon Wayans, Jenny SlateJessica Henwick gibi yıldız isimler bulunuyor. On The Rocks, A24 bünyesinde izleyicileriyle buluşacak.

    On The Rocks'ın bu yılki festival sezonuna damgasını vurması bekleniyordu. Ancak A24 ve Sofia Coppola'nın ortak kararıyla birlikte bu yılın es geçikmesine karar verildi. Başta Venedik Film Festivali olmak üzere birçok prestijli ödül töreni atlanacak.

    On The Rocks

    On The Rocks

    On The Rocks

    On The Rocks

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top