Hesabım
    Chadwick Boseman Başrollü "Ma Raineys Black Bottom"dan Görseller Geldi

    Ma Raineys Black Bottom'dan yeni ayrıntılar paylaşıldı.

    Geçtiğimiz ay içerisinde yaşamını yitirerek tüm hayranlarını ve dostlarını yasa boğan Chadwick Boseman, yeni bir filmiyle karşımıza çıkacak. Başrolünü Viola Davis ile birlikte paylaştığı "Ma Raineys Black Bottom"dan görseller paylaşıldı. Netflix'te yayınlanacak olan film 1927 yılına götürüyor.

    Yıldız kadrolu Netflix filmi Ma Raineys Black Bottom'ın konusu ise şöyle: Blues’un annesi olarak bilinen Ma Rainey, yeni bir albüm hazırlığındadır. Rainey, albüm hazırlığı için Şikago’daki bir kayıt stüdyosunda grubuyla bir araya gelir. Rainey, bu sırada menajeri ve yapımcısıyla müziğinin kontrolü konusunda bir irade savaşına girer. Buluşma süresince Ma Rainey ve grup arasında konuşulanlar, gelirim gittikçe yükselmesine neden olur. Filmde Ma Rainey'e Oscar'lı başarılı oyuncu Viola Davis hayat veriyor. Chadwick Boseman ise Leeve olarak karşımıza çıkıyor.

    Ayrıca Ma Raineys Black Bottom'ın oyuncu kadrosunda bulunan Denzel Washington, rol arkadaşı Chadwick Boseman'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Harika bir iş başardı ve ardından aramızdan ayrıldı." Viola Davis ise şu sözleri ekledi: "Hala inanamıyorum. Birçok oyuncunun değeri yanlış anlaşılıyor. Chadwick'in statüsündeki bir oyuncunun genellikle kendinden önce egosu gelir. Bu istedikleri şeydir, ama yapacakları şey değildir. Chadwick kesinlikle egosunu, nasıl bir gösterişe sahip olursa olsun bir kenara bırakmış ve Leeve'e kucak açmıştı. Her zaman ne kadar yorgun göründüğünü şimdilerde düşünüyorum. Harika ve inanılmaz ekibinin onun yola devam etmesi ve en iyi seviyede çalışması için verdikleri çabayı düşünüyorum."

    George C. Wolfe'un yönetmenliğini üstlendiği August Wilson'ın tiyatro oyunundan uyarlanan Ma Raineys Black Bottom'ın Netflix'teki izleyicileriyle 18 Aralık'ta buluşması planlanıyor.

    Ma Raineys Black Bottom

    Ma Raineys Black Bottom

    Ma Raineys Black Bottom

    Ma Raineys Black Bottom

    Ma Raineys Black Bottom

    Ma Raineys Black Bottom

    Ma Raineys Black Bottom

    Ma Raineys Black Bottom

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top