Hesabım
    Robert Rodriguez'in Süper Kahraman Filmi "We Can Be Heroes"dan Görseller!

    We Can Be Heroes'dan yeni görseller paylaşıldı.

    Netflix orijinal filmi We Can Be Heroes'dan görseller paylaşıldı. Başarılı isimlerden Robert Rodriguez'in imzasını attığı We Can Be Heroes, çocuklara hitap ediyor olacak. Film, Rodriguez'in 2005 yapımı The Adventures of Sharkboy and Lavagirl filmi ile aynı evrende geçiyor. Başrolünde Pedro Pascal ve Priyanka Chopra gibi önemli isimler bulunuyor.

    Sin City, Planet Terror, Spy Kids gibi yapımların yönetmeni Robert Rodriguez'in hayata geçirdiği filmin konusu ise şöyle: Dünyayı istila eden uzaylılar, süper kahramanları kaçırdığında gözler onların çocuklarına çevrilir. Hükümet, süper kahramanların çocuklarını koruma altına almak için onları güvenli bir yere götürür. Ancak bu çocukların, süper kahraman olan babalarını kurtarmak için harekete geçmesine engel olmaz. Zeki bir çocuk olan Missy Moreno, süper kahraman olan babası Marcus Moreno’yu kurtarmak için kendisi gibi özel çocuklarla birlikte bakıcıdan kurtulmak için çabalar. Ebeveynlerini kurtarmak için bir ekip kuran çocuklar, tüm güçlerini kullanarak zorlu bir maceraya atılır.

    We Can Be Heroes'un oyuncu kadrosunda Pedro Pascal, Priyanka Chopra, Christian Slater ve Boyd Holbrook'un yanı sıra Christopher McDonaldAdriana BarrazaVivien Blair, Isaiah Russell-Bailey, Akira Akbar, Lyon Daniels, Nathan Blair, Lotus Blossom, Hala Finley, Andy Walken, Dylan Henry Lau, Andrew Diaz, Taylor Dooley, Sung Kang, Haley Reinhart, J. Quinton Johnson, Brittany Perry-Russell, Brently Heilbron and JJ Dashnaw gibi isimler bulunuyor.

    Robert Rodriguez, katıldığı bir Comic-Con etkinliğinde Adventures of Sharkboy and Lavagirl'ün ana karakterlerinin We Can Be Heroes'da da görüleceğini söylemişti. Filmin Netflix'teki izleyicileriyle 1 Ocak 2021 tarihinde buluşması planlanıyor.

    We Can Be Heroes

    We Can Be Heroes

    We Can Be Heroes

    We Can Be Heroes

    We Can Be Heroes

    We Can Be Heroes

    We Can Be Heroes

    We Can Be Heroes

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top