Hesabım
    Tom Holland'lı "Cherry"den Olay Yaratan Poster!

    Russo Kardeşler'in imzasını attığı Cherry'den yeni bir poster paylaşıldı.

    Yıldız oyuncu Tom Holland'ın travma sonrası stres bozukluğu yaşayan bir askere hayat verdiği Cherry'den yeni bir poster paylaşıldı. Apple TV+'ta yayınlanacak filmin posteri, tartışma konusu oldu. Çünkü tasarımı gereği Cherry yazısı farklı bir tarzda yazılmıştı. Bu yazının "Cherk" ya da "Cherr" olarak anlaşılması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

    Variety, geçtiğimiz gün içerisinde Cherry'den yeni bir poster paylaştı. Ancak poster büyük bir tartışma yarattı ve sonunda Variety özür dilemek durumunda kaldı. İşin esasında Variety'nin yanlış posteri paylaştığı ortaya çıktı. Orijinal posterde filmin adı olan Cherry doğru fontta yazılmıştı. Variety'den bu konuda şöyle bir açıklama geldi: "Variety olarak Cherry'nin reklamında dijital baskı hatası yaptığımız için özür dileriz. Bu bizim standartlarımıza uygun değil. Reklamın doğru versiyonu burada."

    Cherry'nin konusu ise şöyle: Cherry, Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur.

    Apple, Joe ve Anthony Russo'nun yönettiği Cherry'yi 12 Mart 2021'de Apple TV+'ta yayınlayacak. Filmin posterinin paylaşılma nedeni, Cherry'nin ödül sezonuna hazırlık yapması. Bu kapsamda Variety ile işbirliği yapıldı. Cherry'nin Oscar'da kendine yer bulup bulamayacağı ilerleyen aylarda belli olacak.

    Cherry

    Cherry

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top