Hesabım
    Oyuncular Hakkında Hiçbir Zaman Gerçek Olmayan En Şaşırtıcı Dedikodular!

    Bu oyuncu seçimleri hiç gerçekleşmedi...

    Hollywood'da her geçen gün yeni bir dedikodu ortaya çıkıyor. Önemli karakterler için stüdyoların önemli oyuncularla yaptığı görüşmeler, kimsenin gözünden kaçmıyor. Bu dedikodulardan bazıları tamamen gerçek dışıyken bazılarının aslı bulunuyor. Biz de bugüne kadar en çok konuşulan ve dikkatleri çeken oyuncu dedikodularını listeledik!

    Joaquin Phoenix

    Joaquin Phoenix'in Doctor Strange olacağı dedikodusu, Woody Allen'ın Irrational Man filminin setinde başladı. Phoenix, sette Doctor Strange çizgi romanları okurken yakalanmıştı. Oyuncu, karakterin detaylarına bakıyordu. Ama rolü Benedict Cumberbatch'e bırakmayı seçti.

    Emma Stone

    Emma StoneCharlie'nin Melekleri yeniden çekimi için karar verildiğinde Sony'nin oyuncu listesinin en başında bulunuyordu. Ancak anlaşma hiçbir zaman gerçekleştirilmedi.

    Carey Mulligan

    Promising Young Woman ile şimdilerde başarısını kutlayan Carey Mulligan'ın Hilary Clinton biyografisinde başrol olacağı dedikodusu uzun süre gündemde kaldı. Ancak hiçbir zaman gerçek olmadı.

    Joseph Gordon Lewitt

    Joseph Gordon-Levitt'in adı iki farklı karakterle anılıyordu. Bunlardan biri Marvel'ın popüler karakteri Ant-Man iken diğeri Sandman'di.

    The Batman

    Matt Reeves imzalı The Batman'in The Penguin'i için Jonah Hill'in; Jim Gordon'ı için ise Mahershala Ali'nin adını defalarca duyduk. Ancak karakterler için Colin Farrell ve Jeffrey Wright ile anlaşıldı.

    Christian Bale

    Christian Bale'in adı Steve Jobs biyografisi ile çıkmıştı. Hatta Leonardo DiCaprio'ya bu rol için teklif götürüldüğü biliniyor.

    Tatiana Maslany ve Rooney Mara

    Felicity Jones'un Rogue One: A Star Wars Story'de canlandırdığı Jyn Erso karakteri Tatiana Maslany ve Rooney Mara ile anılmıştı.

    Luke Evans ve Jason Momoa

    Brandon Lee ile akıllara kazınan The Crow uyarlaması defalarca kez Luke Evans ve Jason Momoa ile anıldı.

    Hailee Steinfeld

    Şimdilerde Hawkeye'ın Kate Bishop'ı olmaya hazırlanan Hailee Steinfeld, Hunger Games'de Katniss Everdeen olabilirdi.

    Denzel Washington

    Dedikodulara göre The Fate of The Furious'ın kötüsü Cipher'ı canlandırması için Universal, Denzel Washington'a teklif göndermişti. Ancak cinsiyeti değiştirilen karakter Charlize Theron'a emanet edildi.

    Chiwetel Ejiofor

    Chiwetel Ejiofor, Spectre'de Blofeld'i canlandıran Christoph Waltz'ın yerine geçebilirdi. Ne olduğunu bilemiyoruz, ancak oyuncu ile anlaşma sağlanamadı.

    Tom Hanks

    Dedikodulara göre Tom Hanks, Triple Frontier'da Ben Affleck'in yerine geçebilirdi. Affleck ve Oscar Isaac'in yerine Tom Hanks ve Will Smith ilk düşünülen isimlerdi. Hatta Hanks'e Johnny Depp eşlik edebilirdi. Bir diğer seçenek de Tom Hardy ve Channing Tatum olmuştu.

    Matt Damon

    Her filmde kendini canlandırdığı söylenen Matt Damon, Spotlight'ta yer alabilirdi. Damon, Mark Ruffalo'nun karakteri için düşünülüyordu.

    Tom Cruise

    Uzun bir süre boyunca Tom Cruise'un Marvel ile Iron Man için görüştüğü konuşuldu. Ancak Cruise yaptığı bir açıklamayla birlikte dedikoduları yalanlamış, karaktere hiçbir zaman yakın olmadığını söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top