Hesabım
    Zack Snyder'ın Justice League'inden Yeni Görseller!

    Justice League dizisinden yeni görseller paylaşıldı.

    Warner Bros bünyesinde yeniden harekete geçilen Justice League'den yeni ayrıntılar paylaşıldı. Görsellerden ikisi filmin kötüleri olan Steppenwolf ve Dark Seid'e ait. Üçüncü görseli ise Zack Snyder kendi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görsel, Henry Cavill'ın Superman karakterine ait.

    Zack Snyder, Warner Bros'un Joss Whedon'a değiştirtdiği Justice League filmini beğenmediği için kendi versiyonunu çekip kurgulama kararı almıştı. Bu doğrultuda Jared LetoJoe ManganielloBen Affleck ve son olarak Henry Cavill gibi isimlerle birlikte ek sahneler çekildi. Kötü kahramanların tasarımları elden geçirildi. Kullanılmayan sahneler gözden geçirildi ve Snyder'ın kurgusu doğrultusunda kullanılmalarına karar verildi. Yeni paylaşılan görsellerde özellikle Steppenwolf'un daha etkileyici bir hal aldığı görülüyor. Dark Seid ise daha az animasyon gibi görünüyor.

    Yönetmen Zack Snyder'ın yeniden kurguladığı Justice League dizisi HBO Max üzerinden izleyici karşısına çıkacak. Dizi, 4 bölümden oluşacak. Ek olarak 4-5 dakikalık yeni sahneler çekildi ve geri kalan sahneler daha önce çekilmiş ya da çekilmesine kullanılmamış olanlardan oluşacak. Ayrıca Jared Leto'nun Joker'inin Justice League filminde yer almamış olmasına rağmen dizide yer alacak olması dikkatleri çekti. Henüz dizinin yayın tarihi açıklanmadı. Snyder, Ocak ayı içerisinde gerekli açıklamaların yapılacağını söylemişti.

    Justice League

    Justice League

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top