Hesabım
    Tom Holland ve Zendaya'lı "Spider-Man 3"ten Set Görselleri!

    Spider-Man 3 çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

    Jon Watts'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Spider-Man serisinin üçüncü filminin çekimleri şimdilerde devam ediyor. Setten Zendaya ve Tom Holland'lı görseller ve bir video paylaşıldı. Dedikodulara göre iki üç farklı Spider-Man serisinin yıldız oyuncularını bu filmde göreceğiz. Ancak paylaşılan set görsellerinde böyle bir ayrıntı bulunmuyor.

    Spider-Man 3'ün çekimleri Atlanta'da yapılıyor. Paylaşılan görseller de Georgia, Atlanta'daki sette biri 15, diğeri 16 Ocak tarihinde öğlen saatlerinde çekildi. Zendaya'ya ait olan görselde karakterinin bir donut dükkanında çalışmaya başladığı görülüyor. Tom Holland ise kar yağarken görüntüleniyor. Diğer görsellerde ise Spider-Man'in kostümünü görme imkanı yakalıyoruz. Henüz Tobey Maguire, Andrew Garfield, Emma Stone, Kirsten DunstAlfred Molina ya da Benedict Cumberbatch'ten bir görüntü paylaşılmadı. Benedict Cumberbatch ve Alfred Molina'nın filmde yer alacağı bilgisi kesin gibi görünüyor. Ama diğer oyuncular için aynı durum geçerli değil.

    Spider-Man serisinin üçüncü filmi, karakterin Marvel altında bulunduğu son yapım olacak. Sony bundan sonrasında yarattığı kendi Marvel evreninde Spider-Man'e yer verecek. Bu evrende Venom, Morbius, Madame Web gibi isimler bulunacak. Spider-Man 3'ün oyuncu kadrosunda Tom Holland ve Zendaya'nın yanı sıra bir kez daha Jacob Batalon ve Tony Revolori yer alacak. Ayrıca Daredevil'ı canlandıran Charlie Cox'un sette görüldüğü söylendi. Ancak bu konuda henüz bir onay gelmedi. Film, 17 Aralık 2021'de izleyici karşısına olacak.

    Spider-Man 3

    Spider-Man 3

    Spider-Man 3

    Spider-Man 3

    Spider-Man 3

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top