Hesabım
    Joaquin Phoenix'in Canlandırabileceği Marvel Karakterleri

    Sizce hangi rollere uygun olurdu?

    Joaquin Phoenix, Joker filmiyle birlikte büyük bir başarı yakalamış ve son dönemlerin en iyi oyuncularından biri ilan edilmişti. Tabii Phoenix, Joker filminden önce de harika bir oyuncuydu. Hatta dedikodulara göre Benedict Cumberbatch'in yerine Doctor Strange olabilirdi. Oyuncu, Woody Allen'ın yönetmeni olduğu Irrational Man'in setindeyken Doctor Strange çizgi romanlarını inceliyor ve kabul edip etmeyeceğini düşünüyordu. Ama Phoenix'i bu rolde izleyemedik.

    Biz de Joaquin Phoenix'i hangi Marvel karakterlerinde görsek herkesin mutlu olabileceğini düşündük. Sonuçlara göre ise Nightmare, Mojo, Korvac gibi kötü kahramanları canlandırdığını görmenin hayranları memnun edeceğini gördük! İşte Joaquin Phoenix'in canlandırabileceği 5 Marvel karakteri...

    Nightmare

    Nightmare, Joaquin Phoenix'in reddettiği kahraman olan Doctor Strange'in düşmanlarından biri. 1963 yılında yayınlanan Strange Tales çizgi romanında ortaya çıktı. Nightmare'in gücü, rüyalara dayanıyor. İnsanları uyurken ele geçirebilme özelliğine sahip olmasıyla Marvel'ın Freddy Kruger'ı olduğunu söyleyebiliriz.

    Mojo

    Mojo, X-Men dünyasına ait olan ve Ann Nocenti'nin yarattığı karakterlerden biri. Mojo, süper kahramanları birbirine düşürüp birbirlerini öldürmelerini izlemekten zevk alan bir kötü kahraman. Uzaylı olan ama aynı zamanda mekanik yapıda bulunan Mojo'nun bir çeşit Gladyatör sunucusu olduğunu söyleyebiliriz.

    Korvac

    Bir bilgisayar teknisyeni olan Michael Korvac, uzaylı bir ırk tarafından sibernetik bir organizmaya dönüştürülür. Dönüştürülürken Korvac mekanik bir yapıya sahip olur. Hem süper güçlerinin olması hem de mekanik olması, Korvac'ı Marvel'ın en yenilmez kötüleri arasında sokuyor.

    Kraven The Hunter

    Kraven The Hunter, Spider-Man'in düşmanlarından biri olarak tanınıyor ve bir çeşit avcı olarak biliniyor. Joaquin Phoenix gibi vegan bir oyuncunun et peşinde koşan bir vahşiyi canlandırması ilginç olabilirdi.

    Corsair

    Bu kez Joaquin Phoenix'e bir süper kahramanın uygun görüldüğüne tanık oluyoruz. Corsair, X-Men süper kahramanları olan Cyclops ve Havok'un babası olarak tanınıyor. Dave Cockrum'un yarattığı karakter, belki de Marvel'ın yeni X-Men filmlerinde görülebilir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top