Hesabım
    Tom Holland'lı "Spider-Man 3"ten İlk Görseller!

    Spider-Man 3 çekimleri tüm hızıyla devam ediyor!

    Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon'un bu kez muhtemelen Amerika'da yeni maceralara açılacağı Spider-Man 3'ten görseller paylaşıldı. Çekimleri birkaç aydır büyük bir yoğunlukla sürdürülen filmin hemen hemen her şeyi tartışma konusu olarak yerini alıyor. Kötü kahramanları, Spider-Man'ler ve kahramanımızın destekçilerinin kimler olacağı meselesi genel olarak dedikodu halini koruyor. Çünkü resmi bir açıklama yapılmadı.

    Zendaya, Jacob Batalon ve Tom Holland kendi Instagram hesaplarından birer birer filmden fotoğraf paylaştılar. Ayrıca üçü de tamamen gerçeği yansıtmayan üç Spider-Man 3 film adı paylaştı. Yönetmen ve oyuncuların bu durumda hayranlarla dalga geçtiği görülüyor. Ama kimsenin bundan şikayet ettiği de söylenemez, çünkü merakı artırdığı biliniyor. Oyuncuların paylaştığı film isimleri olan Homewreck, Phone Home ya da Home Slice'ın yeni film adı olmasını kimsenin istemeyeceği düşünülüyor.

    Spider-Man 3 ile ilgili bitmek bilmeyen dedikodular arasında Doctor Strange ile geçiş yapacağımız çoklu evrende, Marvel'ın evren oluşturmasından önceki Spider-Man'i canlandıran oyuncular Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın karşımıza çıkacağı söyleniyor. Ama Tom Holland bu konuda bir fikrinin olmadığını söyledi. Ayrıca farklı evrenlerin kötüleri Doctor Octopus ve Electro'nun bu evrende görüleceğine kesin bilgi gözüyle bakılıyor. Diğer yandan hayranlar, Spider-Man 3 setinde Charlie Cox'u gördüğünü söylüyor. Bu durumda Daredevil da karşımıza çıkacak.

    Spider-Man 3'ün oyuncuları arasında dedektif rolüyle Arian Moayed; May Parker olarak Marisa Tomei; Flash Thompson olarak Tony Revolori; Otto Octavius olarak Alfred Molina'yı; Max Dillon olarak Jamie Foxx'u; Doctor Strange olarak da Benedict Cumberbatch'i izleyeceğiz.

    Spider-Man 3

    Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon tekrardan bir arada!

    Spider-Man 3

    Spider-Man 3 çekimleri noel döneminden bugüne devam ediyor.

    Spider-Man 3

    Peter Parker, MJ ve Ned, görsellerde bir araştırmanın peşindeymiş gibi görünüyor.

    Spider-Man 3

    Ayrıca üç gerçek olmayan film adı yayınlandı.

    Spider-Man 3

    Spider-Man: Homewrecker, Spider-Man: Phone Home ve Spider-Man: Home Slice'ın filmin gerçek adı olmayacağı tahmin ediliyor.

    Spider-Man 3

    Jon Watts, çekimleri bir Seinfeld dizisi bölüm adı olan Serenity kod adıyla yönetiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top