Hesabım
    "Space Jam: A New Legacy"den Görseller Yayınlandı

    LeBron James'li Space Jam 2'den yeni görseller paylaşıldı.

    Bir neslin çocukluğu için büyük anlam taşıyan Space Jam filminin devamı Space Jam: A New Legacy, izleyici karşısına geçmek için hazırlık yapıyor. Geçtiğimiz akşam filmden birçok görsel paylaşıldı. Böylelikle Bugs Bunny, Tweety ve Lola Bunny gibi kahramanlarımızın yeni versiyonlarını görme imkanu yakaladık.

    Orijinal filmde o dönemin büyük basketbol yıldızı Michael Jordan'ı başrolde izlemiştik. Şimdi ise LeBron James, Jordan'ın yerini alıyor. Warner Bros bünyesinde geliştirilen ve uzun süredir beklenen filmin oyuncu kadrosunda James'in yanı sıra Star Trek: DiscoveryThe Walking DeadOnce Upon A TimeThe Good Wife gibi yapımlardan tanıdığımız Sonequa Martin-Green; Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızı Don Cheadle; ilk kez oyunculuk performansı sergileyen genç isim Cedric Joe; NBA oyuncuları olan Damian Lillard, Anthony Davis ve Klay Thompson, WNBA yıldızları olan Phoenix Mercury'den Diana Taurasi ile Los Angeles Sparks'tan Chiney ve Nneka Ogwumike gibi isimler yer alıyor.

    Filmde Don Cheadle AI G Rhythm isimli insansı robotu canlandırıyor olacak.Cedric Joe ise LeBron James'in oğlu olarak karşımıza çıkacak. Space Jam: A New Legacy'nin yapımcısı Ryan Coogler, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Ana düşünce siyahi bir baba olmayı yakından incelemek ve baba olmanın özellikle LeBron James gibi eşsiz biri için nasıl olacağına değinmek." LeBron James, Coogler'ın sözlerini şöyle sürdürdü: "Yapmaları gereken şeyi yapmak için çocuklarını kendilerinden uzak tutan ebeveynler var. Ama bazen bir çocuğun gözlerine bakmalısınız ve açık görüşlü olmalısınız. Hayalini kurdukları kişiye dönüşmeleri için onlara kulak vermelisiniz."

    Space Jam 2'nin yönetmenliği için önce Terence Nance ile, sonrasında Justin Lin ile anlaşma yapılmaya çalışılmıştı. Ancak kreatif farklılıklar nedeniyle iki isim de elendi. Filmin yönetmenliğine Malcolm D. Lee getirildi. 

    Space Jam: A New Legacy, ülkemizdeki izleyicileriyle 16 Temmuz'da sinemalarda buluşacak.

    Space Jam: A New Legacy

    LeBron James, Space Jam 2'de Michael Jordan'ın yerini alıyor.

    Space Jam: A New Legacy

    Orijinal filmdeki Looney Tunes kahramanlarımızı farklı tasarımlarıyla Space Jam 2'de de göreceğiz.

    Space Jam: A New Legacy

    Tweety de bu kahramanlardan biri olarak karşımıza çıkacak.

    Space Jam: A New Legacy

    Meşhur kahramanımız Bugs Bunny, Space Jam: A New Legacy'de bizi yalnız bırakmayacak!

    Space Jam: A New Legacy

    Ayrıca Don Cheadle ve ilk oyunculuk denemesiyle Cedric Joe'yu izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top