Hesabım
    Ryan Reynolds'lı "The Adam Project" Çekimleri Tamamlandı!

    The Adam Project'ten set fotoğrafları paylaşıldı.

    Ryan Reynolds'ın yıldızı olduğu fantastik dram filmi The Adam Project'in çekimlerinin sona erdiği resmi olarak açıklandı. Çekimlerin ardından Reynolds ve yönetmen Shawn Levy birçok set görseli paylaşmayı ihmal etmedi. Böylelikle film hakkında daha ayrıntılı bilgi edinme şansı yakaladık.

    Yıllar önce Keşke 30 Olsam filminde çift olan Mark Ruffalo ve Jennifer Garner, The Adam Project'te Ryan Reynolds'ın ebeveynleri olarak karşımıza çıkacaklar. Reynolds ise 13 yaşında olduğu döneme zaman yolculuğu yapan bir adamı canlandıracak. Walker Scobell, Reynolds'ın gençliğine hayat vermiş olacak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda yıldız isimler Zoe Saldana ve Catherine Keener bulunuyor.

    The Adam Project'in konusu şöyle: Film kendisinin daha genç versiyonuyla tanışmak için zamanda yolculuk yapan bir adamın hikayesini konu ediyor. 13 yaşındaki halinden yardım almak için zamanda yolculuk yapan adam, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur. Geçmişe gittiğinde Adam, şu an kendi bulunduğu yaşla aynı yaşta bulunan babasıyla karşılaşır. Yazar Jonathan Trooper'ın söylediklerine göre The Adam Project, Nolan usulü bir bilim kurgu filmi olmayacak ve filmin esas türü dram olacak.

    Ryan Reynolds'ın henüz gösterime girmeyen Free Guy filmi de merakla beklenen yapımlar arasında bulunuyor. Shawn Levy ve Reynolds, Free Guy'ın ardından The Adam Project ile ikinci işbirliğini gerçekleştirmiş oldu. The Adam Project'in gösterim tarihi henüz belli değil.

    The Adam Project

    The Adam Project

    The Adam Project

    The Adam Project

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top