Hesabım
    The Flash: Iris West Hakkında Bildiğimiz Her Şey

    The Flash'te Kiersey Clemons'ın canlandıracağı Iris West hakkında neler biliyoruz?

    The Flash filmi, DC Evreni'nin büyük merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor. Filmde Ezra Miller'ın canlandıracağı Barry Allen'a yardımcı rol ile Kiersey Clemons eşlik edecek. Clemons, çizgi romanlardan tanıdığımız gizemli bir geçmişe sahip olan Iris West'i canlandıracak. Aslına bakılırsa yönetmen Andy Muschietti'nin nasıl bir senaryoya sahip olduğunu bilemiyoruz. Filmde çoklu evren ve zamanda yolculuk temalarının kullanılacağı söyleniyor. Yani Flash'ın tüm güçleri ortaya çıkabilir. Bu durumda zamanda yolculuğa Iris West'in hikayesi de dahil olabilir. Doktor Zoom, Reverse-Flash gibi kötülerin dahil olması ise bir mucize olur. Ama biz şimdilik yalnızca çizgi romanlardan, Justice League'den ve CW'da yayınlanan The Flash dizisinden bildiklerimizle giriş yapıyoruz.

    İşte Iris West hakkında bildiğimiz az ve öz her şey!

    Iris West

    DC çizgi romanlarında Iris West, Central Şehri'nde çalışan bir gazetecidir. Stajını, Louis Lane ve Clark Kent'in çalıştığı Daily Planet'te yapmıştır. Central City Picture News için çalışmaktadır. Çalışma arkadaşlarından biri de Bruce Wayne'in romantik ilişki içinde bulunduğu Vicki Vale'dir.

    Iris West

    Iris West, Barry Allen'ın hayatının aşkı olarak bilinir. Tıpkı Iron Man'in Pepper Potts'u, Spider-Man'in Mary Jane'i olduğu gibi, Barry'nin de Iris'i vardır. Barry, Iris ile yıldırımın düşüp kendisinin The Flash'e dönüşmesinden önce tanışıyordur. Barry, polis merkezinde bir bilim insanı olarak çalışmak üzere Central Şehri'ne geldiğinde Iris'in babası, polis departmanında çalışıyordur.

    Iris West

    Çizgi romanlarda, Barry ve Iris bir kostüm partisine gider ve orada Reverse-Flash, Iris'in kendisine karşılık vermediğini görüp onu öldürür. Ama Iris 30. yüzyılda hala yaşıyordur. Barry, 30. yüzyıla gider ve Iris ile ikiz çocuk sahibi olur. Önünde sonunda Iris ve Barry, şimdiki zamana dönüş yapar.

    Iris West

    CW kanalında yayınlanan The Flash dizisinde Iris, Barry'nin en güvenilir işbirlikçilerinden biridir. Ama çizgi romanlardaki Iris biraz daha farklıdır. Esasen 30. yüzyılda doğan Iris, 20. yüzyıla gönderilmiştir. Babasının mesajlarını karıştırdığında gerçek ailesiyle ilgili gerçeklerin altını araştırmaya karar verir.

    Iris West

    2017 yılında gösterime giren Justice League filminden Iris West sahneleri kesilmişti. Zack Snyder, HBO Max'te yayınlanan yeni versiyonda Kiersey Clemons'ın canlandırdığı Iris'in DC Evreni'ne dahil olmasını sağladı. Ama kararteri esas olarak The Flash filminde tanıyacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top