Hesabım
    Cruella Ekibi, Kırmızı Halıda!

    Disney uyarlaması Cruella, izleyici karşısına yakında geçecek.

    Emma Stone'un yıldızı olduğu Disney uyarlaması Cruella'nın galası gerçekleştirildi. Dünya prömiyerinde film ekibi kırmızı halıda poz verdi. Gala hakkında en çok konuşulan konu Stone'un kıyafeti oldu. Başarılı oyuncu, 101 Dalmaçyalı filminde Cruella'yı canlandıran Glenn Close'un galada giydiği kostümle karşılaştırmalara maruz kaldı. Sosyal medyada bazı kullanıcılar ise Emma Stone'u savundu. Oyuncu geçen haftalarda doğum yaptığı için rahatsız bir kıyafet giymesinin uygunsuz olduğu belirtildi.

    Cruella, hem sinemalarda hem de Disney+ üzerinden yayınlanarak izleyici karşısına çıkacak. Bu kapsamda Cruella'yı izlemek isteyenler Disney+ üyeliği açacak ve ek olarak 29.99 dolar ücret ödeyecek. Film, A Quiet Place 2 ile rakip olarak gösterime giriyor. Sessiz Bir Yer 2'de 45 günlük sinema yolculuğunun ardından Paramount+'ta gösterilecek.

    Başkahramanımızı canlandıran Stone'un yanı sıra Cruella'da I, Tonya, BlackKklansman, Cobra Kai gibi yapımlardan tanıdığımız, ayrıca Clint Eastwood yönetmenliğindeki The Ballad of Richard Jewell'ın başrolü olan,  Spike Lee'nin Da 5 Bloods'ında yer alan Paul Walter Hauser ile Yesterday, Game of Thrones, Requim gibi yapımlarda karşımıza çıkan Joel Fry eşlik ediyor. Ayrıca Mark StrongEmma ThompsonKirby Howell-Baptiste ve Emily Beecham'ı izleyeceğiz.

    Cruella'da gotik görünümüyle herkesin ilgisini çekmeyi başaran Emma Stone, filmde bir moda ikonu olacak gibi görünüyor. Temizlikçilikten sonra modaya sıçrama yapan Cruella'nın tek isteğinin biraz sanat çalışmak, biraz da bela çıkarmak olduğu biliniyor. Filmde Cruella'nın alt etmeye çalıştığı isim Emma Thompson'ın canlandırdığı Baroness von Hellman olacak. Baroness'in tek düşüncesi ise modaya kendisinin hakim olması ve bu hakimiyetin bozulmamasıdır.

    Cruella'nın ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil. Yurt dışında ise 28 Mayıs'ta gösterimini yapmaya başlayacak.

    Cruella Gala

    Emma Stone, galada giydiği takım elbisesiyle ilgi çekti.

    Cruella Gala

    Cruella'nın ikonik kostümü...

    Cruella Gala

    Cruella ekibi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top