Hesabım
    Demet Evgar'ın "1 Kadın 1 Erkek" Paylaşımının Nedeni Ortaya Çıktı

    Dizinin yeni bölümlerle devam edeceği düşünülmüştü ama videonun başka bir amaçla çekildiği ortaya çıktı.

    .

    Demet Evgar'ın Twitter'da "Yakında" notuyla paylaştığı yeni "1 Kadın 1 Erkek" videosu, sevilen dizinin yeni bölümlerle geri döneceğini düşündürtmüş ve hayranları çok sevindirmişti. Ancak bugün videonun farklı ve çok anlamlı bir amaca hizmet ettiği ortaya çıktı.

    Videoda Demet Evgar ve Emre Karayel'in Zeynep ve Ozan rollerine yeniden büründüğü görünüyordu. Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar bugün, yani 25 Kasım Uluslarası Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde videonun devamını paylaştı ve şu ifadelerde bulundu:

    "Kadınlara yönelik şiddete son demek için sevgili dostum Emre Karayel ile yıllar sonra bir araya geldik ve Birleşmiş Milletler'in #SheSaidNo kampanyası için bu videoyu çektik. Siz de bize katılın, kadınlara yönelik şiddete hep birlikte hayır diyelim!"

    Zeynep ve Ozan'ın geri döndüğü videoda "Ghosting", "Gaslighting" gibi kavramlara ve yakın partner şiddetine değiniliyor, ayrıca "She Said No" vurgusu yapılarak kadınlara yönelik şiddetin bir insan hakları ihlali ve suç olduğuna dikkat çekiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top