Hesabım
    "The Midnight Club"ın 2. Sezonu Olacak mı?

    Netflix, Mike Flanagan imzalı korku dizisi için beklenmedik bir karar verdi

    Netflix

    "The Haunting of Hill House", "Midnight Mass" gibi sevilen korku dizilerine imza atan Mike Flanagan'ın son dizisi "The Midnight Club"ın ilk sezonu geçtiğimiz Ekim ayında Netflix'te yayınlandı.

    Korku ve gençlik temasıyla dikkat çeken dizinin ilk sezonunun ardında hayranlar gelecek 2. sezonu beklemeye başladılar ancak Netflix diziyi iptal etme kararı aldı. İptal kararı, dizinin yapımcıları Mike Flanagan ve Trevor Macy'nin Amazon Studios ile imzaladıkları yeni anlaşma nedeniyle Netflix'teki genel anlaşmalarından çıkmalarının hemen ardından geldi.

    "The Midnight Club", genç korku ikonu Christopher Pike'ın eserlerine dayanıyordu ve ölümcül hastalıklara sahip gençlerin kalan günlerini geçirmek için kaldığı ve çözülmesi gereken pek çok sırrı olan gizemli Brightcliffe Bakımevi'nde geçiyordu. Toplamda 10 bölümden oluşan dizi, tek bölümde 21 jump scare sahnesi bulundurmasıyla en çok jump scare bulunduran dizi bölümü olarak Guinness Rekoru kırmıştı.

    Mike Flanagan ve yapımcı partneri Trevor Macy, çalışmalarına bundan sonra Amazon Studios için devam edecekler. İmzaladıkları çok yıllık anlaşma kapsamında ikili, Intrepid Pictures şirketleri aracılığıyla yalnızca Amazon Prime Video'da yayın yapmak üzere projeler geliştirecek ve üretecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top