Hesabım
    "The Rings of Power"da Oyuncu Değişikliği!

    Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni isimler katılıyor.

    Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video'nun "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" dizisi ikinci sezonda kadrosuna yeni isimler ekliyor ve ana karakterlerden birinin oyuncusunu değiştiriyor.

    Dizinin tartışmalı ilk sezonunda Adar karakterine hayat veren Joseph Mawle, ikinci sezonda kadroda yer almayacak. Rolün yeni sahibi Sam Hazeldine (Peaky Blinders) oldu. Dizide Orkların lideri, hatta onlar içi bir baba figürü olan Adar, Galadriel (Morfydd Clark) tarafından sorgulanırken Sauron'u öldürdüğünü itiraf etmişti. Birinci sezon sonunda Halbrand'ın (Charlie Vickers) aslında Sauron olduğu ortaya çıktı ve neden Adar'ı öldürmek istediği de böylece anlam kazandı.

    "The Rings of Power"da Yaşananların Ne Kadarı Sauron'un Planıydı?

    İlk sezonda, Orklara yuva yaratmak için Güney Toprakları'nın Mordor'a dönüşümünü başlatan Adar'ın önümüzdeki sezonda da önemli bir rol oynaması bekleniyor. Oyuncu değişikliği haberi Amazon tarafından duyuruldu ancak bunun nedeniyle ilgili herhangi bir gerekçe gösterilmedi.

    Dev bütçeli dizinin oyuncu kadrosuna ayrıca Gabriel Akuwudike (Hanna), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (Jupiter’s Legacy), Nia Towle (Persuasion), Nicholas Woodeson (Rome) ve ilk televizyon rolünü üstlenen Amelia Kenworthy katıldı. Bu isimlerin hangi karakterleri canlandıracağı şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top