Hesabım
    Mike Flanagan'ın Yeni Dizisi "The Dark Tower" Olacak

    Stephen King'in "The Dark Tower" (Kara Kule) serisi dizi oluyor.

    .

    Netflix'ten Amazon'a geçişlerinin ardından Mike Flanagan ve Trevor Macy, Intrepid Pictures şirketlerinin Stephen King'in ikonik fantastik roman dizisi The Dark Tower'ın yeni bir ekran uyarlaması üzerinde çalıştığını açıkladı.

    Deadline ile konuşan Flanagan, destanın tamamını uyarlamak için projeyi beş sezon sürecek ve ardından iki bağımsız uzun metrajlı filmin geleceği bir TV dizisi olarak tasavvur ettiğini söyledi. İkili, karanlık fantezi, bilim kurgu, korku ve Western'i harmanlayan kitapların haklarını aldıklarını ve çalışmalara başladıklarını belirttiler.

    Flanagan, Amazon ile olan anlaşmasından önce, bir gün hayata geçmesini umarak, hayalindeki proje için bir pilot senaryonun yanı sıra ilk sezonun ayrıntılı bir taslağını ve ikinci sezonun ana hatlarını yazdığını açıkladı. King'in projeye dahil olup olmayacağı sorulduğunda Flanagan,"Stephen King'in materyaline saygısızlık edecek bir yönde ilerleyecek olsaydık, buna hiç dahil olmak istemezdim, ama o çok destekleyici ve onunla ne yapmak istediğimiz konusunda heyecanlı." dedi.

    Ülkemizde "Kara Kule" adıyla yayınlanan kitap serisi 2017 tarihli "The Dark Tower" filmiyle beyaz perdeye taşınmıştı. Başrollerini Idris Elba ve Matthew McConaughey'in üstlendiği film olumsuz eleştirilerle karşılaştı.

    Flanagan ve Macy daha önce King'in "Doctor Sleep" ve "Gerald's Game" kitaplarını, Flanagan'ın hem yönettiği hem de yazdığı çok beğenilen iki filme dönüştürdüler. İkilinin "The Dark Tower" yorumu merakla bekleniyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top