Hesabım
    "Vikings: Valhalla"nın 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    "Vikings: Valhalla" 12 Ocak'ta dönüyor...

    Netflix, çok sevilen "Vikings" dizisinin devamı niteliğinde olan bir asır sonrasını anlatan ve aksiyon-draması "Vikings: Valhalla"nın ikinci sezonundan ilk resmi fragmanı yayınladı. Dizinin sekizer bölümden oluşan üç sezondan oluşacağı projenin başından beri belliydi, dolayısıyla diğer Netflix dizilerinin aksine hayranların yeni sezon onayı beklemek gibi bir heyecanı yaşamasına gerek kalmadı.

    "Vikings: Valhalla", şimdiye kadar yaşamış en ünlü Vikinglerden bazılarının kahramanca maceralarını anlatıyor. Bunlar; efsanevi kaşif Leif Eriksson (Sam Corlett), onun ateşli ve inatçı kız kardeşi Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) ve hırslı İskandinav prensi Harald Sigurdsson (Leo Suter).

    Yeni sezon kahramanlarımızı, hayallerini yıkan ve kaderlerini değiştiren bir olay olan Kattegat'ın trajik düşüşünden kısa bir süre sonrasında yakalıyor. Kendilerini aniden İskandinavya'da kaçak halde bulan bu ekip, hırslarını ve cesaretlerini Kattegat fiyortlarının ötesindeki dünyalarda sınamak zorunda kalacaklar.

    Jeb Stuart'ın baş sorumlu olarak geri döndüğü ikinci sezonda ayrıca Laura Berlin, David Oakes, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Bradley Freegard ve Hayat Kamille rol alıyor.

    "Vikings: Valhalla" 2. sezonuyla 12 Ocak'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top