Hesabım
    Charlie Hunnam'lı "Shantaram" İptal Edildi

    Apple TV+ diziyi ilk sezonun ardından iptal etme kararı aldı.

    Apple

    Apple TV+, Charlie Hunnam liderliğindeki aksiyon - gerilim dizisi “Shantaram”ı bir sezonun ardından iptal etti. İptal kararı, dizinin bugün yayınlanacak sezon finalinden hemen önce açıklandı.

    Gregory David Roberts'ın 2003 tarihli destansı romanının ekran uyarlaması, iki kıtada çekilen gösterişli bir dizi haline gelmeden önce yıllarca geliştirme aşamasında kaldı. Kitabın, Johnny Depp başrollü bir film olarak uyarlanması da yıllarca gündemdeydi.

    Hunnam, "Shantaram"da 1980'lerde, her zamanki gibi hareketli ve kaotik Bombay'da kaybolmayı amaçlayan Lin Ford adlı Avustralyalı bir banka soyguncusu olarak rol aldı. Avustralya'da hapisten kaçan ve gizlenmek için soluğu Bombay'da alan Ford, tamamen yabancı bu ortamda kendisine bir hayat kurmayı başarır. Ancak Karla (Antonia Desplat) adlı esrarengiz ve merak uyandıran bir kadına aşık olan Ford, özgürlük ya da aşk ve beraberinde gelen zorluklar arasında seçim yapmak zorundadır.

    "Hannibal" ve "Punisher" dizilerinin senaristi ve yapımcısı Steve Lightfoot ile "Top Gun: Maverick" senaristi Eric Warren Singer tarafından yaratılan dizide Shubham Saraf, Elektra Kilbey, Fayssal Bazzi, Luke Pasqualino, Alexander Siddig gibi isimler de rol almıştı. İptal kararının dizinin beklenen oranda ses getirmemesindne kaynaklandığı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top