Hesabım
    Robert De Niro'dan Bir Dizi Daha Geliyor!

    İlk dizisi için Netflix'le anlaşan usta oyuncu, ikinci dizisi için de imzayı attı.

    .

    Geçtiğimiz haftalarda kariyerindeki ilk dizi başrolü için Netflix'le anlaşan Robert De Niro, ikinci dizisi için de imzayı attı. Variety'nin bildirdiğine göre usta oyuncu Entertainment One'ın "Mr. Natural" adlı suç - gerilim dizisinde hem başrolü üstlenecek hem de yürütücü yapımcılık yapacak.

    Proje, "Mr. Natural" olarak bilinen Louis Baron karakterinin etrafında gelişiyor. De Niro'nun hayat vereceği karakter, 30 yıl yattığı federal hapishaneden çıktıktan sonra kendisinden çalınan ailesiyle yeniden bir araya gelme hayaliyle Palm Springs'e dönen bir adamdır. Mr. Natural'ın hedefşeri arasında Salton Denizi'nin lityum milyarlarını tatmak da vardır. Dizinin resmi özetine göre, Mr. Natural'ın gelişiyle Palm Springs asla eskisi gibi olmayacak...

    Mitch Glazer tarafından yaratılan projenin çok sezonlu bir dizi olması planlanıyor. Dizinin yayınlanacağı platform belli değil ancak projenin ana hatlarının tamamlanmasıyla birlikte çok yakında satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

    Netflix'ten Robert De Niro Başrollü Dizi Geliyor!

    Robert De Niro, Netflix'teki diğer dizisi "Zero Day"de ise eski bir ABD başkanına hayat verecek. Şu anda geliştirme aşamasında olan "Zero Day", "Narcos"un yazarlarından ve yapımcılarından biri olan Eric Newman ve NBC News başkanı Noah Oppenheim tarafından kaleme alınıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top