Hesabım
    "The Sandman"den Silinen Bir Sahne Yayınlandı

    Neil Gaiman'ın eserinden uyarlanan dizi, 2. sezonuyla geri dönecek...

    Netflix, "The Sandman" dizisinin çok beğenilen "The Sound of Her Wings" adlı bölümünden silinen bir sahneyi yayınladı. Bu bölümün ilk yarısı, diziye adını veren Sandman'in yani Dream'in (Tom Sturridge) kardeşi Death / Ölüm (Kirby Howell-Baptiste) ile birlikte fanilerin canını almak için çıktığı yolculuğu anlatıyordu.

    Özel olarak yayınlanan klip, daha önce Brezilya CCXP'de Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong ve Kirby Howell-Baptiste'nin katıldığı The Sandman panelinde gösterildi. Bölümün son halinde yer alamayan sahne, Ölüm'ün işinin doğasına samimi bir bakış sunuyor. Dream kardeşine, "doğmak kadar ölmek de doğalken" insanların "hediyenize karşı tutumu çok tuhaf" diyor. Ölüm ise ona küçük bir kızla yaşadığı deneyimin sonucunda her yüzyılda bir, bir gününü ölümlü olarak geçirmeye karar verdiğini anlatıyor. Ve günün sonunda kendisiyle karşılaştığında, bundan hoşlanmadığını belirtiyor.

    "The Sandman" 2. Sezon Onayını Aldı!

    Neil Gaiman'ın çizgi romanından alınan sahne pek çok açıdan önemli. Dizinin ilk sezonundaki en melankolik bölüm olan "The Sound of Her Wings", hem diyaloglar hem de görsellik açısından bir çok anı çizgi romana çok uygun şekilde yansıttığı için de hayranlardan beğeni toplamıştı. Bu sahne de çizgi romanın ele aldığı pek çok felsefi konuya yakışır olarak; ölüm ve kederle yüzleşmenin öneminden ve bunu kabul etmenin bize "sahip olduğumuz zamanı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini" nasıl hatırlattığından bahsediyor.

    "The Sandman" 2. sezonuyla Netflix'e geri dönecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top