Hesabım
    "The Rings of Power" 2. Sezonda Daha Fazla Savaş Olacak

    Gelecek sezonda hikaye hızlanacak, aksiyon artacak...

    Prime Video

    Amazon Studios'un TV Başkanı Vernon Sanders, ilk sezonuyla karışık eleştiriler alan Yüzüklerin Efendisi dizisi "The Rings of Power"ın ikinci sezonda daha hızlı olacağını ve izleyicileri daha fazla savaş sahnesinin beklediğini açıkladı.

    Mega bütçeli dizinin ilk sezonu hakkındaki eleştirilerin önemli bir kısmı olayların çok yavaş ilerlemesi hakkındaydı. Dizinin yaratıcıları Patrick McKay ve J.D. Payne, THR ile gerçekleştirdikleri röportajda bu eleştirilere değinmişler ve izleyicilerin, Orta Dünya'da her şey kötüye gitmeden önce, karakterlerle daha sağlam bağ kurabilmeleri için bu anlatımı tercih ettiklerini açıklamışlardı.

    McKay ve Payne'in amaçladığı gibi, izleyiciler karakterlerle daha fazla bağ kurdu ve bu onların, Sauron'un kim olduğunun gizemi çözüldüğünde daha fazla etkilenmesini sağladı mı bilmiyoruz ama Sanders'ın açıklamalarından anlıyoruz ki Amazon yavaşlıktan şikayet eden izleyicileri duymuş.

    Vernon Sanders, Deadline ile gerçekleştirdiği röportajda, ilk defa böylesine büyük ölçekli bir dizi yaptıkları için bunun nasıl üretileceğine dair birçok detayı yaparken öğrendiklerini belirtiyor ve artık neyin nasıl yapılacağını bildiklerinden dizinin kapsamı için daha fazla para yatırabileceklerini söylüyor.

    Hikayenin hızı konusundaysa Sanders şu ifadelerde bulunuyor: "Ayrıca hikayemizin hızının kısmen artacağını düşünüyorum çünkü artık herkes yerleştiğine ve tüm riskler kurulduğuna göre, hikaye bazı topraklarda bazı karakterlerin savaşa girmesini gerektiriyor."

    "The Rings of Power" ilk sezonda izleyicilere Orta Dünya'nın 2. Çağı'nı ve Güç Yüzüklerinin dövülmesindeki tüm kilit karakterleri tanıttı. Sezon finalinde Sauron'un kimliği ortaya çıktı ve onun Mordor'a gittiğini gördük. Yani dizi gerçekten de olayların, gerilimin ve aksiyonun hızlanması gereken bir eşikte duruyor. Dizinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor, ancak izleyiciyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil. Daha önceki açıklamalara göre ikinci sezonu 2024'ten önce görmemiz pek olası durmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top