Hesabım
    50 Cent "8 Mile" Filmini Televizyona Taşıyor!

    Eminem filmi "8 Mil" televizyona uyarlanacak.

    Imagine Entertainment

    Curtis '50 Cent' Jackson, Eminem'in yarı otobiyografik 2002 tarihli filmi "8 Mil" için "modern" bir TV dizisi güncellemesi yapmayı planladığını duyurdu.

    Curtis Hanson'ın yönettiği "8 Mil", beyaz rapçi Jimmy Smith Jr., namı diğer B-Rabbit'i (Eminem) ve onun Afrikalı-Amerikalıların hakim olduğu bir müzik türü olan hip hop'ta kariyer yapma girişimini takip ediyordu. Film adını, Afrikalı-Amerikalıların yoğunlukta oldupu Detroit şehri ile Eminem'in gerçekte yaşadığı kuzeydeki beyaz banliyö toplulukları arasındaki otoyoldan alıyor.

    Big Boy TV'de görünen 50 Cent, "8 Mil'i televizyona taşıyacağım" diyerek ve Eminem'in projeden haberdar olduğunu doğrulayarak hikayeyi yeniden anlatmayı planladığını duyurdu. Dizinin daha "modern" bir güncelleme olacağını belirten 50 Cent, bir röpotajda söylenecek ya da ortaya konulan şeylerden daha fazlasını, daha çok ayrıntıyı sunmak istediğini söyledi.

    50 Cent, projenin amacının Eminem'in gurur duyacağı bir miras bırakmak olduğunu da özellikle belirtti. Orijinal filmde Mekhi Phifer, Brittany Murphy, Michael Shannon, Anthony Mackie ve Kim Basinger oynamıştı. Film açılış haftasonunda 51,3 milyon dolar kazandı ve dünya çapında toplam 242,9 milyon dolar hasılat el etti. Ticari başarının yanı sıra eleştirel anlamda da başarılı bulunan filmde Eminem, "Lose Yourself" ile En İyi Özgün Şarkı Oscar'ını kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top