Hesabım
    Barney Stinson Geri Döndü: Neil Patrick Harris "How I Met Your Father" Dizisinin 2. Sezonuna Katıldı

    Barney Stinson 2. sezonda önemli bir rol üstlenecek.

    Hulu

    Neil Patrick Harris, "How I Met Your Mother" dizisindeki ikonik karakteri Banrey Stinson ile yıllar sonra bir kez daha izleyici karşısına çıktı. Hulu'nun spin-off dizisi "How I Met Your Father"ın 2. sezon prömiyerinde ekrana gelerek izleyicilere büyük bir sürpriz yaşatan Barney dizinin ilerleyen bölümlerinde de yer alacak.

    2. sezonun "Cool and Chill" başlıklı ilk bölümün son dakikalarında zaman çizelgesi, bölümün başlarındaki olaylardan bir yıl sonrasına kayıyor. Bu sahnede Sophie, annesi Lori'ye "sanırım babamla çıkıyorum!" diyen histerik bir sesli mesaj bıraktıktan hemen sonra lüks bir araca çarpıyor ve sürücü kapısı açıldığında araçtan çıkanın Barney Stinson olduğunu görüyoruz. Gelecekteki Sophie'ye bu adamın kim olduğu sorulduğunda "Oraya geleceğiz" cevabını veriyor.

    Başrolünde Hilary Duff'ın yer aldığı "How I Met Your Father"ın geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezon finalinde de Cobie Smulders, Robin Scherbatsky rolüne geri dönerek hayranları sevindirmişti. Bu sezonda Barney'nin geri dönüşü bu küçük sahneden ibaret olmayacak. Dizinin yaratıcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger, Barney’nin daha fazla bölüm için geri döneceğini açıkladılar.

    Karakterin bu sezonda üstleneceği rolün detayları gizli tutuluyor ancak yaratıcı ekip, Barney'nin Sophie'nin babası olmadığı bilgisini paylaştı. İkilinin TVLine'a verdiği röportajda Aptaker "Genç bir baba hikayesi anlatmıyoruz. Bence Lori'nin yaşı göz önüne alındığında, bu oldukça rahatsız edici bir hikaye olur." dedi.

    Cobbie Smulders, diziye daha fazla bölüm için geri dönme ihtimaline açık olduğunu söylemişti. "How I Met Your Father"da Barney ve Robin'in bir araya getiren bir sahne olup olmayacağını merakla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top