Hesabım
    "Daisy Jones and the Six"ten İlk Teaser!

    1970'lerde geçen dizinin başrollerini Riley Keough ve Sam Claflin paylaşıyor.

    Amazon Prime Vdeo, Riley Keough (Mad Max: Fury Road) ve Sam Claflin (Me Before You) liderliğindeki “Daisy Jones & The Six” dizisinin resmi teaser fragmanını yayınladı. Taylor Jenkins Reid'in çok satan romanından uyarlanan dizi, 1970'lerde Daisy Jones (Keough) ve Billy Dunne (Claflin) adlı müzisyenlerin dahil olduğu kurgusal bir rock grubunun yükselişini ve düşüşünü anlatıyor.

    Büyük bir hayran kitlesine ve sonunda süper starlığa ulaşan grup beklenmedik bir şekilde dağılır ve bu olaydan yıllar sonra neden dağıldıklarına dair ayrıntıları paylaşmaya başlar. Dizinin oyuncu kadrosunda Camila Morrone, Will Harrison, Suki Waterhouse, Josh Whitehouse, Sebastian Chacon, Nabiyah Be ve Tom Wright gibi isimler de var. Ayrıca Timothy Olyphant misafir oyuncu olarak kadroya dahil olacak.

    Dizi için özel olarak 24 tane orijinal şarkı yazıldı ve bestelendi. Grubun başarılı günlerinden konser görüntüleri de içeren teaser fragmanda, hepsi oyuncular tarafından seslendirilen bu şarkılardan biri olan "Regret Me" parçası yer alıyor.

    Yapımcıları arasında Reese Witherspoon'un da olduğu “Daisy Jones & The Six” 3 Mart'ta Amazon Prime Video'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top