Hesabım
    Netflix'in "One Piece" Uyarlamasına İlk Bakış!

    Netflix'in live-action anime uyarlaması "One Piece"den ilk konsept görüntü paylaşıldı.

    Netflix

    Netflix, Eiichiro Oda'nın ünlü korsan temalı manga ve anime dizisi "One Piece"in uzun zamandır beklenen canlı aksiyon uyarlamasından ilk posteri ve bazı konsept çizimleri yayınladı.

    Dizi, bir sonraki Korsan Kralı olmak için efsanevi hazineyi aramak üzere egzotik adaları ve uçsuz bucaksız okyanusları keşfeden Monkey D. Luffy ve Hasır Şapka Korsanları ekibinin diğer dünyalara ait maceralarını konu alacak. Ancak Donanma da gemilerinin peşinde ve One Piece'i arayan tek ekip onlar değil.

    10 bölümlük dizinin başrollerinde Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson ve Taz Skylar yer alıyor. Dizinin yazarlığını ve baş yapımcılığını Steven Maeda (Lost, The X-Files) veMatt Owens (Luke Cage, Agents of S.H.I.E.L.D) üstleniyor.

    Netflix

    Iñaki Godoy’un canlandırdığı Luffy’yi arkadan gördüğümüz poster, dizinin 2023 içinde geleceğini doğrularken, ilk görselde de tüm ana oyuncu kadrosunu maceraya hazır şekilde görüyoruz.

    One Piece animeleri 1999'dan bu yana devam ediyor ve şimdiye kadar Hasır Şapka Korsanları'nın One Piece hazinesinin peşindeki maceralarını anlatan sayısız macera anlatıldı. Netflix daha önce de live-action Death Note filmine ve Cowboy Bebop dizisine imza atmıştı ama bu yapımlar pek de olumlu karşılanmadı. "One Piece" dizisinin bu başarısız gidişatı değiştirip değiştirmeyeceğini merakla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top