Hesabım
    Chris Pratt'li "The Terminal List"e 2. Sezon Onayı Çıktı

    Spinoff dizisi de yolda...

    Prime Video

    Jack Carr'ın romanından David DiGilio tarafından uyarlanan ve başrolünü Chris Pratt'in üstlendiği "The Terminal List" (İnfaz Listesi) dizisi ikinci sezon onayını resmen aldı. Bundan sonra askeri gerilim dizisinin dünyası yalnızca yeni sezonla devam etmeyecek, aynı zamanda yan hikayelerle genişleyecek.

    Prime Video, Taylor Kitsch'in ilk sezonda canlandırdığı Ben Edwards karakterine dayanan bir spinoff projesinin de siparişini verdi. Bu yan dizinin adı henüz belli değil, ama hikaye Edwards'ın geçmişini araştıracak.

    "The Terminal List" 2. sezon için Chris Pratt, Teğmen James Reece rolüne geri dönecek. Pratt ayrıca David DiGilio ve Antoine Fuqua ile birlikte hem orijinal hem de spinoff projesinde yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyordu ve geçen yaz yayınlandığında Nielsen yayın reyting tablosunun zirvesine çıkmayı başardı.

    Dizi, ABD Donanması’nın SEAL özel kuvvetlerinde görev alan James Reece’i konu alıyor. Reece'in müfrezesi, yüksek riskli gizli bir operasyon sırasında pusuya düşürülür. Suçluluk hissi altında ezilen Reece, kafasında olayın çelişkili anlarına dair sorularla ailesinin yanına döner. Ancak daha fazla şüpheye neden olan yeni kanıtlar ortaya çıktıkça, Reece kendisine karşı çalışan ve sadece kendi hayatını değil, sevdiklerinin hayatlarını da tehlikeye atan karanlık güçler keşfeder.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top