Hesabım
    Michael Bay'den İlk Dizi Projesi: Bounty Hunter

    Aksiyon filmlerinin önde gelen yönetmeni Michael Bay, ilk dizi projesini Prime Video için çekecek.

    .

    Aksiyon filmlerinin önde gelen yönetmenlerinden Michael Bay, ilk dizi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Range Studios, Amazon Studios ve A+E Studios yapımı olacak Bounty Hunter isimli dizinin senaristi ise Joe Barton olacak.

    Amazon Prime Video'da yayınlanacak olan dizi bir ödül avcısının aksiyon dolu hikayesini anlatacak. Bounty Hunter'da; sınırın güneyinde çalışan Amerikalı bir ödül avcısı, peşinde olduğu adam Meksika karteliyle başını belaya sokunca, kendini çaresiz bir hayatta kalma mücadelesinin içinde buluyor.

    Michael Bay projenin gelişimini şöyle anlattı; "Yaklaşık beş yıl önce Kosta Rika'da her gün sörf yapan ve iyi bir hayat yaşayan eski bir ABD Federal Temsilcisi ile takılırken ilham aldım. Dizideki karakterimiz; Güney Amerika'da saklanan Gringolar'ın izini sürerken, Kosta Rika'da eğlenceli ve rahat bir yaşam sürüyor." dedi.

    Joe Barton ise “Bu heyecan verici ve aksiyon dolu şovu ekrana getirmek için, Michael Bay ve Amazon ile ortaklık yapmaktan daha fazla heyecan duyamazdım” dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top