Hesabım
    Robert De Niro, Paramount+ Dizisi "Bobby Meritorious"ta Başrolü Üstlenecek

    Usta oyuncunun dizi projeleri birbiri ardına geliyor...

    .

    Oscar ödüllü usta oyuncu Robert De Niro, "Shattered Glass" ve "Captain Phillips" senaristi Billy Ray'in imzasını taşıyan Paramount+ drama dizisi "Bobby Meritorious"un başrolünü ve sorumlu yapımcılığını üstlenecek.

    "Bobby Meritorious"un hikayesi, New York'un Güney Bölgesi'ndeki ABD Savcılığı ofisinde geçiyor ve en önemli davada muhbir olan Avery 'The Sage' Accomando'nun (De Niro) bu tarihi kurumu paramparça etmeye hazırlanmasını anlatıyor.

    Onu sadece tek bir adam durdurabilir: Bobby Meritorious. Meritorious, efsanevi bir polisken savcı olmuştur. Billy Ray yazıp yürütücü yapımcılığını üstlenirken, De Niro, Jane Rosenthal ve Berry Welsh ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstlenecek.

    De Niro'nun başrolünü üstleneceği ilk dizi Netflix ekranlarına gelecek. "Zero Day", "Narcos"un yazarlarından ve yapımcılarından biri olan Eric Newman ve NBC News başkanı Noah Oppenheim tarafından kaleme alınacak. İkili aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecekler. Dizinin hikayesinin yazarları arasında Pulitzer ödüllü Michael Schmidt de var.

    De Niro "Zero Day"de eski bir ABD başkanına hayat verecek. Usta oyuncu ayrıca Entertainment One'ın "Mr. Natural" adlı suç - gerilim dizisinde hem başrolü üstlenecek hem de yürütücü yapımcılık yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top