Hesabım
    Disney+'ın Pınar Deniz Başrollü Yeni Dizisi "Aktris"ten İlk Teaser!

    Merakla beklenen "Aktris" 31 Mayıs'ta Disney+'ta!

    The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+’ın merakla beklenen yeni orijinal dizisi "Aktris" için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle şimdiden konuşulan dizi 31 Mayıs’ta Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde Disney+’ta yayına girecek.

    Disney+'a şimdi abone olmak için tıklayın...

    Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı diziden ilk teaser fragman yayınlandı. "Aktris"te, Türkiye'nin en ünlü yıldızının gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasının keskin geçişlerine tanıklık edeceğiz. Yayınlanan ilk fragmanda, ayna karşısında oturan Yasemin Derin’in (Pınar Deniz) farklı duygu geçişleri hikayenin içeriğine dair merakı arttırırken dizinin geriliminin de sinyallerini veriyor.

    Pınar Deniz, Disney+ Dizisi "Aktris"le İzleyenleri Şaşırtacak!

    "Aktris"in yapımcılığını BKM üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu dizinin senaryosu ise Hakan Bonomo’nun imzasını taşıyor. Gerilim - suç - mizah türündeki dizide Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'na, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler eşlik ediyor.

    "Aktris" 31 Mayıs'ta sadece Disney+'ta!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top