Hesabım
    Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Boşanıyor

    Çift, boşanma kararı aldıklarına dair ortak açıklama yayınladı.

    .

    Ağustos 2022’de evlenen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, ortak bir açıklama yayınlayarak boşanma kararı aldıklarını açıkladılar.

    Geçtiğimiz yaz rüya gibi bir düğünle evlenen çiftin ilişkisinde birtakım sorunlar olduğu bir süredir konuşuluyordu. Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde evden ayrılarak bekar olduğu dönemde yaşadığı Zekeriyaköy'deki villasına yerleşmişti. Özdemir'in, Oğuzhan Koç'un rol aldığı Disney+ filmi "Özür Dilerim"in galasına katılmaması da dikkatleri çekmişti.

    Anlaşmalı boşanma kararı alan ve bunun için harekete geçen çiftin yayınladığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor: onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz."

    Sekiz aylık evliliğin ardından gelen bu ayrılık kararı ikilinin hayranlarını üzdü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top