Hesabım
    HBO Yeni "Game of Thrones" Dizisini Duyurdu!

    "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" Game of Thrones'tan yaklaşık yüz yıl öncesini anlatıyor.

    HBO

    Yeni bir "Game of Thrones" prequel dizisi resmen duyuruldu. "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" (Yedi Krallık Şövalyesi: Gezgin Şövalye) adlı dizi George R.R. Martin'in "Dunk and Egg" kitap serisine dayanacak.

    "The Hedge Knight", "The Sworn Sword" ve "The Mystery Knight" adında üç hikayeden oluşan bu serideki olaylar, Game of Thrones olaylarından yaklaşık bir asır öncesinde geçiyor ve Game of Thrones kadar büyük ölçekli, destansı olmasa da kesinlikle ilgi çekici bir manzara sunuyor.

    Kitaplar, sonunda Kral Muhafızları'nın Lord Kumandanı Sör Uzun Duncan olan gezici şövalye "Dunk"ı ve bir gün Kral Aegon V Targaryen olarak Westeros'u yönetecek olan yaveri Egg'i (Yumurta) konu alıyor.

    Demir Taht'ın hala Targaryen ailesinin elinde tuttuğu ve son ejderhanın hatırasının henüz yaşayan hafızalardan silinmediği bir çağda geçen bu olağanüstü dostları büyük kaderler, güçlü düşmanlar ve tehlikeli maceralar bekliyor.

    "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" böylece, "House of the Dragon"dan sonra resmi olarak siparişi verilen ikinci Game of Thrones prequel dizisi oldu. Martin'in kendisi de dizinin senaryo ekibinde yer alacak ve "House of the Dragon" yapımcısı Ira Parker ile birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek.

    Fatih Aegon'a Odaklanan Yeni Game of Thrones Dizisi Yolda

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top