Hesabım
    City on Fire Fragman: Apple TV+'ın Gizemli Gerilim Dizisi

    Apple TV+ yeni gerilim dizisi City on Fire'ın resmi fragmanını yayınladı

    Apple TV+

    Apple TV+, Gossip Girl yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage'ın imzasını taşıyan yeni gerilim dizisi City on Fire'ın resmi fragmanını yayınladı. Dizi, ilk üç bölümüyle 12 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak, 16 Haziran'a kadar her hafta yeni bir bölüm yayınlanacak.

    Garth Risk Hallberg'in aynı adlı romanından esinlenen City on Fire'ın hikayesi; genç bir kadının ölümünü çevreleyen gizem etrafında dönüyor. NYU öğrencisi olan Samantha, 4 Temmuz 2003'te Central Park'ta vurulur. Samantha yalnızdır, tanık yoktur ve çok az fiziksel kanıt vardır. Şehir merkezindeki en sevdiği kulüpte o gece, arkadaşlarının grubu çalıyordur. Geri döneceğine söz vererek biriye buluşmak için kulüpten ayrılan Samantha'yı bir daha gören olmaz. Polis Samantha'nın ölümünü araştırırken, şehirde bir dizi gizemli yangın yaşanmaktadır.

    Dizide Wyatt Oleff, Chase Sui Wonders, Jemima Kirke, Nico Tortorella, Ashley Zukerman, Xavier Clyde, Max Milner, Alexandra Doke, Omid Abtahi, Kathleen Munroe, John Cameron Mitchell, Geoff Pierson ve Beth Malone yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top