Hesabım
    "Succession"ın Final Bölümü Film Uzunluğunda!

    HBO'nun sevilen dizisi Sucession'da finale doğru geri sayım hızlandı...

    HBO

    HBO'nun çok sevilen, ödüllü draması "Succession"şu anda yayınlanmakta olan dördüncü sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

    Roy ailesinin entrikalarına hızlı bir başlangıç yapan sezon, "Connor's Wedding" adlı 3. bölümde yaşanan şok edici gelişmenin ardından izleyicileri ekrana bağlamaya devam ediyor. Ancak ne yazık ki final zamanı yaklaştı. Kendall (Jeremy Strong) ve Roman Roy'un (Kieran Culkin) Waystar Royco'nun başına geçip GoJo'ya satılmasına engel olmaya çalışmalarına odaklanan dördüncü sezonun 10. bölümü dizinin final bölümü olacak.

    "With Open Eyes" (Açık Gözlerle) adlı bölüm her türlü sürprize açık, çünkü özellikle bu sezonda beklenmedik gelişmelerle planların değişmesi dizinin ana çizgisini oluşturdu. Sonunda kimin ajandasındaki planların gerçekleşeceğini, Roy ailesinin hangi üyelerinin mutlu olacağını ya da kimler için üzüleceğimizi bilmemiz mümkün olmasa da final bölümünden bekleyebileceğimiz bir şey var: tüm hayranları memnun edecek uzun süresi!

    Variety'nin bildirdiğine göre, dizinin bestecisi Nicholas Britell, son bölümün tam 90 dakika olacağını açıkladı. Her ne kadar "Succession"a veda etmek zor olacak olsa da ortalama bir uzun metraj film uzunluğundaki süresiyle final bölümünün izleyicilere vaat edebileceği çok fazla şey var.

    "Succession" son olarak geçtiğimiz pazar günü 4. sezonun 6. bölümü olan "Living+" ile izleyicilerle buluştu. Final bölümü ise 28 Mayıs'ta yayınlanacak.

    Efsanevi Dizi "Succession" Final Sezonuyla Türkiye’de Sadece TOD Ekranında!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top