Hesabım
    "Yellowstone" İçin Final Kararı!

    Kevin Costner'ın ayrılık haberinin ardından final kararı açıklandı...

    Paramount+

    Taylor Sheridan imzalı Paramount Network dizisi "Yellowstone"un beşinci sezonuyla final yapacağı resmen açıklandı. Final kararı, başrol oyuncusu Kevin Costner'ın diziden ayrılışıyla ilgili haberlerin ardından geldi.

    Dutton ailesinin hikayesi beşinci sezonla bir sona ulaşacak olsa da dizinin hayranları doğrudan dizi siparişi verilen yeni bir spin-off projesinin varlığıyla rahatlayabilirler. Üstelik henüz ismi belli olmayan bu yeni projede başrolü Matthew McConaughey'nin üstleneceğine dair henüz doğrulanmamış söylentiler de var.

    Sheridan "Yellowstone" evrenini spin-off projeleriyle genişletmek konusunda oldukça istekli. 10 bölümlük "1883" dizisi Dutton ailesinin Batı'ya yolculuğunu anlattı. Harrison Ford ve Helen Mirren başrollü "1923" ise zaman çizgisinde iki dizi arasında yer alarak Duttonların 20. yüzyılın sorunlarıyla boğuştuğu dönemi ele aldı. 8 bölümden oluşan "1923"ün ikinci sezonuna da yeşil ışık yakıldı. Yeni spin-off projesinin konusu hakkında henüz bir bilgi yok ama dizinin "Yellowstone"dan bazı karakterleri içermesi bekleniyor.

    Kevin Costner'ın diziden ayrıldıktan sonra, yönetmen koltuğuna döneceği Western filmi "Horizon" için çalışmalarına yoğunlaşacağı biliniyor. Oyuncunun bu dönemde 18 yıllık eşinden boşanıyor olmasının da diziden ayrılık kararında etkili olduğu düşünülüyor.

    Kevin Costner "Yellowstone"u Bırakıyor mu?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top